19 Kasım 2012 | Pazartesi

Hedef uzak değil

Maçın ilk düdüğüyle birlikte Antalyaspor yarı sahasında baskı kuran Beşiktaş, aradığı golü 6. dakikada Mehmet'in enfes ortasına, arka direkte iyi bir kafa vuruşu yapan Almeida ile buldu.
Hava toplarının hakimi olan Almeida yerden de aynı şekilde etkili olabilse, Beşiktaş daha ilk dakikalardan maçı kopartabilirdi. İsmail'in sakatlığında, sol bek oynayan Uğur Boral elinden gelen mücadeleyi verse de o bölgenin adamı olmadığını, ilk kez futbol maçı izleyenler bile rahatlıkla fark edebilir.
Beşiktaş'ın yediği gol de, bu kanattaki boşluktan kaynaklandı.
Beraberlik golünün ardından orta sahadaki üstünlüğü de eline geçiren Antalyaspor, galibiyet golü için Beşiktaş kalesine gelmeye başladığı dakikalarda, Beşiktaş'ın başrol oyuncusu Fernandes sazı eline öyle bir aldı ki, kendisini izleyen taraftarlar adeta büyülendi.

Barcelona gibi...
Eşine futbol sahalarında az rastlanan, NBA maçlarında Steve Nash'in takım arkadaşlarına defalarca yaptığı 'Alley-oop' pasını Almeida'ya veren Portekiz'li yıldız, uzun yıllar hafızlardan kazınmayacak asisti ile Beşiktaş'ın devreyi önde kapamasında adeta başrol oynadı.
Almeida'nın hat-trick yaptığı pozisyon öncesi paslaşmaları da görünce insanın aklına Barcelona gelmiyor değil.
Sözün özü; hücumda ki etkinliğini savunmada da sağlayabilirse, Beşiktaş için hedef çok da uzak görünmüyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor