15 Kasım 2012 | Perşembe

Bulutların üstünde

Hayatın sonsuzluğuna inanarak yaşamak gibisi yok.
Düşündüğünü hemen yap, sonra karar vermek zorunda kalırsın gibi ilerlemek. Ama zamanı geldiğinde de ödeme konusunda taksit yapmamak ve tek ödeme ile bedelini vermek önemli. Hayatta insanların çizgisini, yaşam boyunca yaptıkları tercihler belirler.
Böyle bir girişi neden mi yaptım? İşte cevabı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı'yı, Aybaba'nın eleştirdiğini görünce karar verdim bunu yazmaya. Adama demezler mi, "Sen neden genç Atınç gibi isimleri kadrona almıyorsun" diye.
Derler, dediler...
Eğer sonuçlar kötü giderse bunun da bedelini ödersin, ödeyeceksindir de. Bir teknik adamı kadro tercihi nedeniyle başka bir teknik adamın yapması garip.
Harcama kültürünün yaygın olduğu ülkemde Aybaba, bu açıklamasıyla Avcı'yı Beşiktaş taraftarının da önüne atmış oldu. Sonra biz de çırpınıp duralım, milli maçlarda tribünlere taraftarlar ay-yıldızlı forma ile gelsin diye!
Ülkenin bölünme çabaları içinde olduğu şu dönemde bir de tribünleri kutuplaştırmanın manası ne ki?

Beklentileri yükseltmek
Gelelim başkan Fikret Orman'a..
Sayın Orman "70 yıllık bir proje" diyor yeni stat projesi için ve kendini bağlıyor. Beşiktaş adına çok önemli bir pazarlama anlaşmasına imza atılmış olması, madalyonun bir yüzü.
Diğer yüzü ise tarih ve zaman vererek beklentiyi yükseltmek.
Beklentiyi yükselterek insanları umutlandırmak, sonrasında "çatısı kapansın mı kapanmasın mı" tartışmaları arasında Şampiyonlar Ligi' nde puan kayıplarına kılıf aramak doğru değil. Bu benzetme için kimse kusura bakmasın.
Yaptığınız projeyi saklayın!
Her detayını paylaşmayın ki, insanlar gördükleri yeniliklerle hayata, Beşiktaş'a daha da bağlansın.
Ben öyle yaptım; hayatıma dair harika kararlar verdim ve mutluyum. Ama kendimin bile beklentisini yükseltmedim ve şimdi bulutların üstündeyim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor