Fatih Kuşçu

Fatih Kuşçu

20 Ağustos 2013 | Salı

Uygun adım

6+0+4 kurbanları Dany, Amrabat, Elmander ve Riera'ydı. Yine de G.Saray, Spor Toto Süper Lig'de, kadrosunun yeterince deneyimli ve etkin olduğunu gösterdi. Şampiyon, adına yakışan bir organizasyonla çıktı sahaya; Şampiyonluk, TFF Süper Kupa ve Emirates Cup kupaları seyirciyi selamladı.
Hafta içinde, Federasyon-
Fatih Terim yakınlaşmasının ana nedeni, ülkenin en başarılı teknik direktöründen, milli takımda da yararlanma fikridir.
Bu akılcı yaklaşım, keşke yabancı kontenjanında da gösterilebilse. İlk
yarıda 4-0 olurdu
Terim, sıkıntılı forveti Burak'ı, büyük yıldız Drogba'yla ilk 11'e koyarken; Sneijder ve Hamit'in forveti ne denli besleyeceği merak konusuydu.

Hamit, yine zayıf kaldı
Oyuncularına özgüven aşılaması yapan Bülent Uygun, peşin kabulle çıkmamıştı sahaya.
Ancak açılışı yapan Sneijder ve Drogba, ilk yarıda skoru çok rahat 4-0'a taşıyabilirdi.
G.Saray, Selçuk-Sneijder-
Burak ve Drogba'yla hücumda çok üretken . Terim, ikinci yarıya Emre'yle başladı.İlk yarıda Medunjanin önderliğinde pozisyon arayan G.Antepspor, iyice etkisizleşti.
Drogba'nın onayıyla Melo'dan topu alan Burak, penaltıda takımı rahatlattı. Ama üst üste iki pozisyonda savunmayı zora sokan Hakan Balta, seyircinin alkışladığı Muhammet'in golünü de hazırlayan isimdi. Son dakikalara sıkışan stres yaşanmamalıydı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor