Fatih Kuşçu

Fatih Kuşçu

14 Ağustos 2013 | Çarşamba

Drogba örneği!

Kayseri'de F.Bahçe'den alınan kupa, ezeli rakibi yenmek önemli ve anlamlıdır, ancak Terim'in 6+0+4 hamleleri de merak konusuydu.
Sabri'nin cezası, Chedjou'yu kadro dışı bıraktı. Çünkü sağda Eboue oynamalıydı. Solda Hakan Balta, Riera'ya mecbur değilsiniz dedi, hatta Amrabat'ın, Sneijder'in, Emre Çolak'ın yapamadığı ortayı yapıp Drogba'ya golü attırdı. Zorunluluk, ona forma verebilir ama güven duygusu için yeterli görünmüyor.
Tıpkı Hamit gibi… Fatih Terim cüretkardır; UEFA Kupası'nı getiren, inanılmaz maçları çeviren bu vizyondur; cüret eder. G.Saray'ın başında 16 kupaya imza atan imparator, bu sezon 3 kupayı da isterim diyor. Rotasyon tercihleri, son derece belirleyici olacak...

Seçenekleri çok
Hamit'le birlikte ana sorun olarak görülen sağ kanada çare bulması gerekecek. Ligde 6 yabancının yanına koyabileceği alternatifleri, söz edildiği kadar az değil, hatta rakiplerinden daha fazla seçeneği var. Burak'sız oynanan Arsenal ve F.Bahçe maçlarında önemli bir karakter farklılığı da var; G.Saray çok şut atıyor. F.Bahçe'nin 14 şutuna, 34 şutla yanıt verdi. Selçuk-Melo ikilisi dışında oyunu çift yönlü oynayabilen oyuncu yokluğu büyük handikap.
Son söz Drogba'ya; Hagi dışında, altyapıda görünmeyi seven yıldıza rastlanamadık, ne yazık. Oysa bu memleketten Anelka, Roberto Carlos, Quaresma gibi yıldızlar geçti. Umarım, Florya'nın gençleri Drogba'yı görür, karşılıklı iki top yapma şansı bulabilir. Drogba'dan daha iyi örneği kim sunabilir?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor