Fatih Kuşçu

Fatih Kuşçu

04 Ağustos 2013 | Pazar

Terim'in dertleri

Galatasaray, hazırlık maçlarının çileğini Emirates Cup'ta yaparken 6+0+4 cezasının sezona nasıl yansıyacağı sorusu hâlâ yanıtsız duruyor.
Yıllardır 8 yerli oyuncuyla oynanan PTT 1. Lig'den Süper Lig'e transfer olan yetenek görmedik ama ısrarla ve inatla sınırlama değiştirilmiyor. "Bana yaramasa da rakibime zarar versin" zihniyeti, Kulüpler Birliği kararına da uymamıştı.
TFF'nin en büyük destekçisi F.Bahçe, Salzburg'da 8 yabancıyla oynadığını göz ardı ediyor.
Bu yapıda, Aslan'ın kontenjan oyuncularından en önemlisi Hamit olarak karşımıza çıkıyor.

Beyin hızına ulaşmıyor
Hamit'in futbol zekası ve olgunluğuna söylenecek söz yok ancak, bacakları, beyin hızına ulaşmıyor. Driplingi kadar aksiyon hızı da yavaş.
Sıkıntının yeni odağı sağ kanat artık.
Hakan Balta; Sneijder / Amrabat destekli kanatta göze batmamaya çalışıyor. Ama, Hamit'in kanadı, saatli bombaya dönüşmüş durumda.
Eboue'nin oynamayacağı kimi lig maçlarında, rakiplerin iştah şurubu Hamit olur.
G.Saray alıştığımız oyununa ikinci yarıda döndü. Burak'ın yokluğunda, Drogba'lı tek forvet yapısı, Sneijder'den verim almak adına değerliydi. İlk yarıda olmadı. Ana sorun savunma, tek güvence Muslera, her derdin adresi Fatih Terim!.. Ama bu penaltı hovardalığı büyük dert...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor