Fatih Kuşçu

Fatih Kuşçu

14 Nisan 2013 | Pazar

Drogba'ya saygı şart

Karabük'te ilk yarı çelişkiler bütünüydü. Ahmet İlhan, İlhan Parlak, LuaLua ve Gökhan Ünal... Mesut Bakkal'ın 4 forvetli 11'i, lideri kendi yarı alanında karşılıyor, ileride basmıyor. Hızla çıkmak istiyor, çıkamıyor. Sahasına kapanmış, topu alamıyor... Sneijder, Burak ve Selçuk'la uyumsuz duruyor. Burak, Hamit ve Eboue, etkisiz... Oysa, Burak takımı çok daha önce rahatlatabilirdi, atarak ya da Drogba'ya attırarak. Bir başka çelişki yumağı da tribündeydi. İki cezalı yardımcısı ile birlikte Terim tribündeydi. Devre arasında, başkan Ünal Aysal, Şeref tribününü terk edip, Terim'in yanında beliriverdi. Destek imajı, TFF ile "Terim'e istediğiniz cezayı verin, sahamızı kapatmayın" pazarlığı yaptığı iddialarını tekzip eder gibiydi.

Adımları hızlanıyor
G.Saray, ayağı yere basan bir görünüm sundu. G.Saray'ın oyun hakimiyetiyle Karabük'ün sarı kartları çoğalmaya başladı. 2 Real Madrid maçında 3 penaltı verilmemişken, gözler yine hakemdeydi. Abitoğlu, gayet başarılı bir maç çıkardı. Maç boyunca, kendisiyle kora kor mücadele eden rakiplerinden hakeme dek herkesin saygı gösterdiği bir figür Drogba. Katkısı hücum gücüyle sınırlı kalmıyor, takımı oynatıyor, yönlendiriyor. Sneijder'e asisti kadar değerli pek çok girişimi var. G.Saray'ın şampiyonluk yarışında en önemli hamlesini, ara transferde Didier Drogba'yı alarak yaptığı aşikar. Lider, Terim'siz haftaların ilkini kayıpsız geçti, şampiyonluk adımlarını hızlandırarak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

} SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor