06 Aralık 2020 | Pazar

Tecrübe kazandı

Fatih Terim geçen haftaki kadroyla devam etti.
Doğrusunu da yaptı.
Gençlerle Feghouli iyi bir uyum içine girdi. Gençler Feghouli'yi, Feghouli gençleri kabul etti. Galatasaray ilk yarı rakibe pres yaparken kararsızdı. Bazen iki bazen üç kişiyle yaptılar ve gereksiz kendilerini yordular. Hatayspor ilk 20 dakika Galatasaray'ın üzerine bayağı iyi geldi ama son topu kullanamadılar.
Ne de olsa acemilik.

***

Diagne'nin attığı gol hem Feghouli'nin hem de kendisinin yaptığı iki hareket kalite kokuyordu. Ama Diagne daha kolayını iki kere yapamadı.
Galatasaray kalecisi Fatih Öztürk güven vermiyor. Arkadaşları bu kadar iyi çalışırken amatör futbolcu hataları yapıyor. Yan topa çıkacaksan, herkesi ezip yumruğu vuracaksın. Hem yandan hem cepheden gelen toplarda çıkarken defansınla uyumlu olacaksın. Zaman zaman 'Kararsız Kasım'ı oynuyor.
Diagne, Falcao oynasa yedek kalacak. Diagne sahada gol atmaya çalışıyor Falcao İstanbul'a geldi çocuk yapmaya çalıştı, yaptı da... Kendine faydalı oldu da Galatasaray'a bir türlü olamadı.
Büyük ihtimalle Muslera, Falcao'dan evvel sahalara dönecek. Düşünün birinin ayağı kırıldı, diğerinin neresinin kırıldığı belli değil, herhalde kıl dönmesinden...

***

Hatayspor iyi mücadele etti ama güçleri bu kadardı. Anadolu'dan gelip büyük takımlardan puan alacaksan en az bir hatta iki gol atman lazım yoksa sahadan çıkamazsın.
Hakem iyi niyetle yönetti. Yalnız ilk yarıda bir pozisyon var. Ceza alanı içinde top Hataylı oyuncunun koluna geldi. Bu pozisyonda hakemin işi zor. VAR da devreye girmedi. Demek ki Mete Kalkavan pozisyonu öyle gördü. Benim seyrettiğim kadarıyla net penaltı.
Marcao, çok iyi işler yapıyor çok da candan oynuyor ama öyle saçma sapan futbol ukalalıkları yapıyor ki o yaptığı güzel işleri gölgeliyor.
Galatasaray geçen hafta kadar iyi oynamasa da sonuca gitmeyi bildi.
Tüm eksikler döndüğünde daha da kuvvetli olacaktır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor