30 Ekim 2018 | Salı

Allah’tan ‘var’ var!

Sevgili Yusuf NamoğluBülent Yıldırım ve bunun tarzındaki hakemlere maç vermeye devam edersen seneye işin zor olur. Allah'tan 'VAR' var! Bülent Yıldırım denen hakem, Çaykur Rizeli Orhan Ovacıklı'nın rakibine taban girişini ve sonrasında tabana devamını görmüyor, 'VAR' veriyor. Sonra Rize aleyhine inanılmaz eyyam düdükleri çalıyor.
Dönüyor Beşiktaş'ın net penaltısını görmüyor yine 'VAR' veriyor. Beşiktaş penaltıyı kaçırıyor, Rizeli oyuncu hakem Bülent Yıldırım'a dönerek yukarıyı gösteriyor ve bir şeyler söylüyor.
Peki Bülent Yıldırım! Rizeli futbolcu belki yukarı gösterirken "Yukarıda Allah var" mı diyor, yoksa "Allah'tan 'VAR' var" mı diyor!
İnanılır gibi değil. Sonra dönüyor bu sefer Beşiktaş aleyhine bir kaç düdük çalıyor.
Eyyamın kralını yapıyor… Yani başı ayrı tarafa oynuyor, altı ayrı tarafa… Hani adama sormuşlar "Adın ne?" diye… Adamını adı Musa, cevap veriyor "Musaaaaaaa" diye… Demişler ki o kadar da uzun değil! Yeter artık Yusuf Namoğlu! O kadar da uzun değil!
Yarın, "Yeter artık Yusuf yeter" diye bağırırlarsa sakın şaşırma. Bu Beşiktaş lehine olursa ses çıkmaz belki ama Bülent ve benzerleri senin başına çok iş çıkarırlar!
Bakınız! Haftaya iki maç var. Biri Galatasaray- Fenerbahçe, biri Başakşehir-Beşiktaş… Bu maçlara hangi hakemi vereceksin? 'VAR' yüzünden Fenerbahçe maçında Başakşehir'in bir golü yenmiş, 2 puanı gitmiş. Beşiktaş aleyhine de hatalar yapılmış. Şimdi kimi vereceksin bu maça?
Bak Yusuf Namoğlu… Aşağıdan mutlak 4-5 yeni isim bulman lazımdı şu ana kadar, yani sezon başında. Sezon sonuna doğru yenilere şans vererek doğruyu bulamazsın!
Allah'tan 'VAR' var da Bülent Yıldırım gibi eyyamcıların suratına tokat gibi vuruyor 'VAR' Gelelim maça…Bakınız! Skora kimse aldanmasın. Rize aman aman bir takım değil, ama 10 kişiyle bile Beşiktaş'a kök söktürdü. 9 kişi kalmasalar çok şey değişebilirdi. Genk maçından sonra bu maç Beşiktaş'a ilaç gibi geldi.
Dün gecenin iki adamı vardı.
Biri yukarıda uzun uzun yazdığım 'rezalet' Bülent Yıldırım, diğeri 'mükemmel' Quaresma...
Bakınız… Sağdan, soldan ceza alanına ortalar yapılıyor ya 10-15 kişinin arasına gol olunca orta yapana 'asist' yazıyorlar. Öyle asist olmaz.
Dün akşam Quaresma öyle üç tane asist yaptı ki, işte onlar gerçek asist. İkisini Mustafa Pektemek attı, birini Vagner Love… Aferin Beşiktaş seyircisine… Genk maçındaki rezillikten sonra yine stadı doldurdular. Ama oyundan memnun olduklarını zannetmiyorum.
Zaman zaman da bayağı çatlak sesler çıktı

LOVE NİYE ATMADI?

Quaresma'nın penaltı kaçırmasına bir şey demiyorum. Neden mi? Kardeşim Şenol Güneş'i anlamak mümkün değil. "Benim penaltıcım Oğuzhan' diyorsun, atışa Quaresma geliyor. Love diye bir adam var! Türkiye'de penaltılarda 11'de 11 yapmış. Niye attırmazsın? Gücün mü yetmiyor? Bakın! Bugün maç 4-1 bitti, yarın işler ters giderse ne olacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor