12 Eylül 2020 | Cumartesi

Kazanma arzusu

Erol Bulut'un yeni Fenerbahçe'sinde en çok dikkat çekici özellik hiç şüphesiz takımın 90 dakika vazgeçmeden mücadele etmesiydi.
Aslında Erol hocanın oyuncu tercihleri beni şaşırttı.
Özellikle Frey'le başlaması...
Bir oyuncunun Fenerbahçe'de oynaması için koşmaktan fazla işler yapması gerekiyor. Sarılacivertlilerin hücum planı kanat ortaları üzerine kurulmuştu.
Özellikle Caner isabeti bol pek çok orta yaptı. Heyhat o ortalara vuracak adam kim? Hala santrfor sıkıntısı devam ediyor.
Artık bir an evvel golcü transferi yapılması şart. Merkezden atak problemini Sosa çözecek gibi görünüyor. İki takım kalecisi de formundaydı dün gece...

***

Altay'ın karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda beceresi var. Ancak yan toplardaki problemi devam ediyor.
Bir kaç pozisyonda yine topu elinden kaçırdı. Çaykur Rizespor'un golünde Serdar Aziz'in büyük hatası vardı. Bir an dalınca Skoda harika bir gol attı. İlk maçlar benim için asla gösterge olmaz. Yeni bir teknik direktör, yeni oyuncular...
Adaptasyon için biraz daha süre lazım.
Yeni kurulmuş bir takım için kazanmak önemliydi. Daha santrfor gelecek, stoperler gelecek. Belki bir kanat forvet daha alınacak.
6 hafta bekleyelim sonra yeni Fenerbahçe'yi değerlendirmeye başlayalım. Kazanma arzusunu beğenip sonrasına bakalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor