02 Eylül 2018 | Pazar

Garip sistem!

Cocu gereksiz bir libero değişikliği yaparak başladı.
2 mağlubiyet alınmasına karşın Mehmet Topal sezon başından beri bu takımın en iyisiydi.
Daha önce ön libero oynamış ama stoper olarak transfer edilen Reyes yüzünden Fenerbahçe orta saha üstünlüğünü tamamen Kayserispor'a kaptırdı.
Cocu'nun garip sistem değişikliği ve oyuncu tercihleri hala ligimizi tanımadığının apaçık bir göstergesi.
Göze hoş gelen futbol baskısı sanırım onun aklını başından almış.
Ne düzen var ne disiplin! Sadece 3. bölge oyununu oynamayı düşünen bir takımla belki birilerinin gözüne hoş gelirsin ama asla şampiyon olamazsın.


***

Hele Harun tercihine ne demeli?
Daha dün imzayı atmış bir oyuncunun bu maçta işi ne?
Kafanda Harun'u oynatmak varsa birkaç hafta sonra oynat. Ama şimdi Harun'u da bitirdin! Bu moral bozukluğuyla bundan sonra ne yapar, nasıl bir performans gösterir inanın bilemiyorum.
Bir takımın böyle oynaması için başında teknik direktör olmasına gerek yok! Oyunculara, "çıkın oynayın" deseler zaten bunu oynarlardı!
Hep eleştirilen Mehmet Topal'ın F.Bahçe için önemini umarım herkes anlamıştır. Tabii gönderilen Josef'in de. Cocu'nun kafası hala Hollanda'da ve orada oynatıp başarılar kazandığı sistemde.
Burası Türkiye mister Cocu!
Daha fazla zarar vermeden bunu öğrenmelisin. 10 kişi kalmış rakibe karşı bir planla hücum edeceğine, doldur boşalt oynatmak sakin kalamadığını gösteriyor bize. Ya lige uygun oynatacaksın takımı ya da...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor