20 Mayıs 2018 | Pazar

Kadıköy deplasmanı!

Öyle bir sezon geçti ki; hepimize bir puanın hatta bir golün ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Önemli- önemsiz, büyük- küçük demeden her maça aynı konsantrasyon ve ciddiyetle çıkmak gerekiyor. Zira şampiyonu küçük nüanslar belirliyor aslında... Ve tabi taraftarın şampiyonluğu ne kadar istediği... Bence bu sezon şampiyonluğu en az isteyen taraftar Fenerbahçe'nindi!
Her maç bölünmüş tribünler daha da kendini gösterdi. Önemli virajlar destek yoksunluğundan dönülemedi.
Herkes şunu çok iyi bilsin; bu takım oyuncu kalibresi anlamında rakiplerden düşük. Bunu Aykut Kocaman'da çok iyi biliyor.
Lakin hiç dillendirmedi. Belki de dillendiremedi! Bireysel hataların çokluğu işte bu yüzdendi. Fenerbahçe formasını sadece rüyasında görebilecek oyuncular var. Haketmeyenlerle yola devam edilmemeli.
3-0'dan karşılaşmanın neredeyse beraberliğe gelecek olması, Kadıköy'ün artık Fenerbahçe'nin deplasmanı olduğunun bir göstergesi...
Yazık çok yazık. Umarım gelecek sezon böyle olmaz. Şimdi önümüzde bir seçim süreci var. Bu seçim ya bölünmeyi daha da arttıracak ya da suların durulmasını sağlayacak. Açıkçası geleceği göremiyorum.
Şimdi herkesin gözü yapılacak transferlerde olacak. Bence gidecekler daha önemli... Başkan kim olursa olsun, yapacağı en doğru şey Aykut Kocaman'la yola devam etmek olacaktır.
Planlı bir şekilde her sezon üzerine koyarak başarı mutlaka gelir.
Bizim ligimizde istikrar çok görülen bir durum değil. Ancak Fenerbahçe'nin başka çaresi yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor