20 Şubat 2014 | Perşembe

Burak Yılmaz kurtardı

Fenerbahçeli taraftarlar rahat olsun. Sezonun ikinci yarısına, her takım ''sıfırdan'' başlasa yine Fenerbahçe şampiyon olur.
Ancak burada en büyük sorumluluk Ersun Yanal'a düşüyor. Takımda bir gerginlik var. Her maç artan bir gerginlik hem de... Böyle zamanlarda hep bir profesyonele ihtiyaç duyuluyor.
Ama ben buna katılmıyorum. Takımın her şeyi olmalıdır teknik direktör...
Sadece taktik vermekle olmaz. Psikolog olacak, ağabey olacak, baba olacak...
Gerginliğin en büyük göstergelerinden biri Emre'nin durumu... Emre normal yaşantısında gerçekten dost olmak isteyeceğiniz bir adam. Sohbetine, esprilerine doyum olmaz. Ama sahaya çıktığında bambaşka bir kimliğe bürünüyor.
Bunun nedeni takımın sorumluluğunu omuzlarına almış olması...

Değirmenin suyu!
Bazı oyuncular; takım kazansa da kaybetse de ortalar da görünmez! Ama Emre gibi lider futbolcular hep göz önündedir. Şampiyonluk gitse sanki tek sorumlu kendisiymiş gibi hisseder.
Saha içinde agresif olan Emre her maç ''kameralar'' tarafından yakinen izleniyor!
Kasımpaşa maçında ettiği küfürler doğru değil elbette. Ancak bizim sektörde olan herkes bilir; saha içinde istemeden de olsa futbolcuların ağzından küfür çıkar. Halı sahada bile oynarken en yakın arkadaşlarımıza neler söylüyoruz!
Kasımpaşalı oyuncuların ettiği küfürler hiç görülmezken; Emre adeta özel bir kamerayla takip ediliyor! Emre PFDK'ya sevk edilmedi. Çok merak ediyorum; Antalya-G.Saray maçında Burak'ın ettiği küfürler kameralara yansımasa, Emre ceza alır mıydı diye?
G.Saray ara transfere 140 milyon lira harcamış. Bu rakam bizim ligimizin standartlarının çok üzerinde. Ancak sezon başında harcanabilecek bir para.
Peki bu değirmenin suyu nereden geliyor?
F.Bahçe gelir olarak G.Saray'ın çok çok üzerinde. Ben ekonomiden pek anlamam.
Ama gelir-gider dengesine bakınca bu işte bir yanlışlık olduğunu görebiliyorum. Ya da başka bir şey! Kredi kartlarımızın bile nasıl kullanılacağını belirleyen yetkililerin, merceği biraz da başka yerlere çevirmesi gerekmez mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor