02 Şubat 2014 | Pazar

Bir bakmışsın

Ersun Yanal sezon başından bu yana taktiklerini hep hücumcuların üzerine kurdu. Önce Emenike sakatlandı. Dün de Webo...
Durumunu tam olarak bilmiyorum ama eğer Webo'nun sakatlığı ciddiyse F.Bahçe'nin işi gerçekten çok zor. Zira Yanal'ın 'B' planı da yok!
Sarı-lacivertliler, Eskişehir maçıyla birlikte "zor maçlar" serisine başlamıştı. Bu zor deplasmanda alınan yenilgi belki dünyanın sonu değil ancak endişe verici...
Sezonun ilk yarısındaki F.Bahçe'den eser yok. Kuyt, Sow ve Meireles resmen dökülüyor.
Yanal'ın Holmen tercihini eleştirmiyorum. Cristian haftalardır kötü oynuyordu. O da bu kez tahtaya Holmen'in ismini yazdı. Holmen iyi mi oynadı?
Hayır. Bu kadar maç eksiği olan bir oyuncudan bir anda kahraman olmasını beklemek haksızlık olur. Eğer 3-4 maç arka arkaya oynarsa takımın bankosu olacağını düşünüyorum.

Yanal sınıfta kaldı
Webo'nun sakatlanmasıyla oyuna Emre'yi aldı Yanal... Orta saha oyuncularıyla dolu bir takımın, orta saha üstünlüğünü rakibe nasıl verdiğini bir türlü anlayamadım. Eski takımı Eskişehirspor'u Ersun Yanal'dan daha analiz edecek biri var mıdır?
Ama Yanal ligde en iyi tanıdığı ikinci takıma karşı bir taktik üretemeyerek sınıfta kaldı.
F.Bahçe iyi oynamıyor.
Konya maçını da iyi oynamadan kazanmıştı. Ama bu kez olmadı. Büyük takımların bazı maçları iyi oynamadan kazanma hakkı vardır. Ama F.Bahçe bu hakkını doldurdu.
Yanal'ın bir an evvel, 'Saldır Kanarya" taktiğinden başka ikinci bir taktik geliştirmesi şart.
Yoksa bir bakmışsınız aradaki puan farkı eriyip gitmiş!
Sonradan oturup nerede yanlış yapıldığını tartışmaktansa yol yakınken olası krizin tedbirinin alınması gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor