Dr. Gürkan Kubilay

Dr. Gürkan Kubilay

21 Şubat 2011 | Pazartesi

Fener şampiyon olur

Hadi maddelerle gidelim...
1- "Almeida o golü atsa 3-1 olur, maçı Beşiktaş koparırdı" diyenlere "Ya 1-0'ken Dia'nın direkte patlayan topu ne olurdu?" diye sormak lazım.
2- "Ferrari gereksiz yere atılmasa bu maç böyle bitmezdi" diyenlere ilk 45 dakikada rakip kalede tek pozisyonu bile olmayan Beşiktaş'ı hatırlatmak farz olurdu.
3- "2-2'den sonra bile Beşiktaş'ın yapacağı bir şeyler olurdu" diyenlere "Orta sahası çökmüş, forvette Almeida ve Simao yürürken, maçın en iyi adamı Necip'i alıp, Aurelio'dan stoper yaratma faciasını gösteren Schuster'le, bu iş sadece bu maçta değil artık lig boyu yürümez" demek şart oluyordu.
4- Alex'e uyguladığı politikanın Kocaman adına yanlış olduğunu söyleyenlere, forvetteki her baskıda Alex'in varlığı ve arkadaşlarını pres yapmaya zorlayan mantalitesi cevap oluyordu.

Schuster gönderilmeli

5- Fenerbahçe'nin; Niang'in diriliğiyle, Mehmet Topuz'un savaşçılığıyla, Alex'in ruhuyla, Yobo'nun mücadelesiyle, Lugano'nun yeniden dirilişiyle, Selçuk ve Emre'nin tek adam harmoni tarzında oyunlarıyla, Santos'un yeni transfer mantalitesiyle oynaması, Gökhan Gönül hücuma destek veremese de doğru savunma hamleleri yapması, sağdan fazla işleyemeyen takımı soldan Dia'nın götürmesi, Aykut Kocaman'ın haftalardır yazdığım "Kocaman'a inanın" düşüncemin ne kadar doğru olduğunun ispatıydı.
6- Orta sahası olmayan takıma iki maçta 8 gol yediren Schuster'in bir gün bile kalmadan Beşiktaş'ten hemen gönderilmesi gerekir.
Bu futbolla, iki hafta önce, 7 maçta 19 puan alacağını iddia ettiğim Fenerbahçe, lig sonunda şampiyon olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.

GÜNÜN DİĞER YAZARLARI

SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor