Bülent Tulun

Bülent Tulun

12 Aralık 2010 | Pazar

Kıymetli elemanlar

Dünyada büyük takımların bel kemikleri kalecileridir. Genelde bu mevkinin adamları lider vasıflı olur. G.Saray'da 2006 senesinde Mondragon, birçok oyuncuya yapıldığı gibi kovuldu. Yerine sırasıyla Orkun, De Sanctis ve Leo Franco alındı. Bir çuval para ödendi. Sadece Franco'ya giderken alacaklarının üstüne 1.3 milyon euro verildi.
G.Birliği maçın ilk yarısında 3 kez gol pozisyonuna girdi. 2 gol attı. Yenen gollerin tamamı 3 oyuncuyla oynanan sol kanattan geldi. Hakan Balta, Kewell ve Ayhan'ın bulunduğu sol kanadı Hurşut Meriç resmen çökertti.
G.Saray gibi bir takım 45 dakikada seyircinin "Ah, vah" edeceği tek gol pozisyonu bulamadan 2 gol yiyorsa sorun ciddi demektir. Mehmet Topal gibi bir oyuncuyu satıp yerine Cana'yı alırsanız ve o adam pas yapması gereken mevkide inanılmaz hatalarla oynarsa yapılacak ne kalır ki? Hakan Balta'nın bu yıl yaptığı hatalarla kaybedilen paraları hesaplamaya hesap makinesi hafızası yetmeyebilir.

Hatayı hep hocalar mı yaptı
İkinci yarıya Çağlar va Mehmet Batdal ile başlamak "2-0'dan bu maçı çevirin" demekti.
Biri hiç oynamayan, diğeri ise sadece 3 kez oynayan 2 oyuncuya bu ağır sorumluluğu yüklemek yanlıştı. Kewell'da ısrar etmek daha doğru olurdu. Arda'nın oyuna girmesi moral olarak pozitif olmasına rağmen çok bariz fiziki yetersizliği göze çarptı.
Teknik direktör Hagi bu noktada en suçsuz olan kişi. Eline bir bomba verildi, "Aman şimşekler bizim üstümüze gelmesin" dendi.
Bu arada son 5 senede faturaların hepsi hep teknik adamlara ve yardımcılara kesildi. Hatırlatmak istedim... Onları getiren, transferleri yapan kıymetli elemanlar ise yerinde duruyor.
Yönetim kendi ipini çekmeye devam ediyor.
Galatasaray da sportif olarak batakta. Hep bu medya yüzünden! Ha bir de hakemler var tabii...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor