Bülent Tulun

Bülent Tulun

29 Kasım 2010 | Pazartesi

G.Saray için lig bitti

G.Saray'ın zaaflarını Schuster iyi incelemiş. Savunmanın sağında Ali Turan'ın karşısında Holosko'yu oynatarak, geriden attığı deparlarla bu kanadı oyunun başında çökertti. Auta gitmekte olan Holosko'ya yapılan acemice penaltı, bu oyuncu için G.Saray'ın feda ettiği ilişkileri düşündürttü. Maçta ileride basan Nobre ve Guti, rakibin 1. bölgeden oyun kurmasını geciktirdi ve engelledi. Galatasaray orta sahası bu bölgeden adeta top istemez bir görüntüdeydi. Pino 21. dakikada dönüm noktası olabilecek bir gol pozisyonunu kullanamadı. Bir santrfora bu tip maçlarda böyle pozisyonlar 1- 2 defa gelir. Atamazsan 'Geçmiş olsun' denir. Guti ve Ernst her eve lazım oyuncular. Özellikle Guti kendinden daha genç Elano'ya basit ve etkili nasıl oynanır dersi verdi. Cana'nın markajından akıllıca kurtulmasını bildi.

Hesabı ödeyin
İlk yarıda 3. bölgede çoğalamayan G.Saray, Ersan'ın üst üste yaptığı hatalardan yararlanamadı. Elano ceza sahası içinde fazla görünmeyince fiziksel olarak yetersiz Kewell bu alanda boğuşmak zorunda kaldı. Oyunu 55. dakikadan itibaren riske eden Hagi, Batdal ve Baros'la oyunu Beşiktaş sahasına yıktı. Atanı da tutanı da olmayan G.Saray eldeki kadroyla bu kadar yapabiliyor. 2. golde Guti'nin Nobre'nin kafasına şapka gibi oturttuğu topa da biz şapka çıkarttık. Savunmadaki adam paylaşımı evlere şenlikti. Her serbest atışta Beşiktaşlı oyuncular ceza sahasında kafa vurdular. 14 maçta kayıp puan 25 oldu. Ama asıl kayıp G.Saray'ın düştüğü feci durum. Yukarı katta itiş kakış devam ederken, alt katta süt liman bir görüntü bekleyemezsiniz. Galatasaray lig defterini kapatmıştır. Sorumlular bu durumun hesabını vermelidir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor