30 Ocak 2011 | Pazar

Sen oyna Hagi!

Benim bildiğim transfer, eldeki oyunculardan yetersiz olanların yerine takımı güçlendirmek adına yenilerinin alınmasıdır...
Galatasaray ara transferde başkanın ifadesine göre hocanın istediği oyuncuları alarak daha güçlü bir takımla ikinci yarıya başlamak istedi. Ayrıca Başkan Adnan Polat sezon başında Türk futboluna "hizmet" etmek için yerli kalecileri tercih ettik demişti. Galiba hizmetten vazgeçmiş olacak ki Rumen Ligi'nden daha önce adını hiç duymadığım Zapata'yı aldılar. İlk yarı boyunca bütün maçlarda eksikliğini hissettiğimiz santrfor için de Stanko alındı. Sivas maçında oyuna girdiğinde Galatasaray seyircisinin daha önce tanımamasına rağmen büyük sevgi gösterisinde bulundukları Stanco, Bursa'da ilk 11'de oynar, ben de onun hakkında bilgi sahibi olurum sanıyordum. Aynı şekilde Ufuk'un yerine de Zapata oynar diye aklımdan geçiriyordum. Ama ikisi de sahada yoktu, üstelik Zapata tribündeydi.

Kazım'ın bir şutu bile yok

Birçok Galatasaraylı gibi benim de alınışına karşı olduğum Kazım oynaması gerekenin yerine santrfor oynuyor. Kaleciyi bulan bir şutu olmadan maçı bitirdi.
Gene Galatasaray seyircisinin oynamadan sevdiği Yekta da kaleyi bulan bir şut atamadı. Culio da oynadığı bütün maçlarda ön plana çıkamadı. Galatasaray seyircisinin karşı dağın ötesindeki ümidi Türkiye Kupası'nı kazanmak.
Bu nasıl olacak? Bilemiyorum!
Beşiktaş'ın yenileri bir hazırlık, üç resmi maç oynadılar. Hem de harbiden, katkı yaparak.
Bizimkilerden en önemlileri kaleci ve santrfor, oynamadı sayılırlar. Diğerleri de ortada.
Neler oluyor, nasıl olacak, bir şey kestirmek, ümitlenmek hayal kurmak gibi bir şey. Bilemiyorum!
Gol pozisyonunun olmaması, kaptan Ayhan'ın kırmızı kart görmesi, Galatasaray'ın oyundan başka duran toplardaki etkisizliği, Bursaspor'un kaçırdığı pozisyonlar ve oynadığı bütün rakiplerin Galatasaray'ı gözüne kestirmesi üzüldüğüm diğer birkaç şey.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor