24 Ocak 2011 | Pazartesi

Kısmetli Servet

Galatasaray yeni stadındaki ilk maçın ilk yarısını ligin ilk devresindeki gibi çok kötü oynayarak geçirdi. İkinci devre karşılıklı gol pozisyonlarının olduğu ve Galatasaray'ın daha çok kazanmak istediği bir maç seyrettim.
Bu arada yeni stadın ilk golünü atmak Servet'e nasip oldu. Servet tarihe geçti. İzleyemeyenler için yeni transferlerin neler yaptığını anlatayım; Culio sol içte değildi, daha çok dışta ve kaleye uzak oynadı. Teknik kapasitesi yüksek, pas atar, gol attırır diye alınan oyuncunun çok daha fazlasını yapmasını isterdim. Yakta ilk devre sağda ikinci devre solda, etliye sütlüye karışmadan oynadı. İlk maçı, tanıdığım bir oyuncu. Biraz alışınca da daha faydalı olur.

Taraftar da kendini yeniledi
Kazım
santrfor değil. Bir defa çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kalydı. Daha iyi vursa gol olurdu ama vuramadı. Sonradan oyuna giren Stancu'nun da nasıl bir oyuncu olduğunu görmek için 90 dakika bir maçını izlemek lazım.
Eskilerde de değişen bir şey yok. Ama maç boyunca çok etkisiz olan Barış ileri yaptığı doğru koşuyla golün pasını verdi. 64. dakikada maçın en kolay pozisyonunu Mehmet Yıldız mı kaçırdı Ufuk mu kurtardı tartışılır.
Amaç kazanmaksa Galatasaray kazandı ama bu görkemli stat ve seyirciye daha iyi yabancılar ve daha iyi yerlilerle karıştırılmış daha iyi bir takım şart. Çünkü bu açılışta olmama rağmen bu görkemli stadı seyretmeye doyamadım. Gerçekten mükemmel bir yapı olmuş. SankiGalatasaray seyircisi de bu statla kendisini yenilemiş gibi. Stadın her yerindeki taraftarlar üzerlerine düşeni yapıyorlar. Tezahürat inanılmaz. Maç boyunca tüylerim diken diken oldu. Beşiktaş'ın transfer politikasını onaylıyorum.
Galatasaray'ın da önümüzdeki sezon iyi seçilmiş, alınmış olmak için alınan isimler değil de gerçekten Avrupa'da da herkes tarafından bilinen, futbol hayatının sonuna gelmemiş, herkesin imreneceği bir takım kurmasını diliyorum ve bekliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA
Anasayfa Anasayfa Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe Fenerbahçe Galatasaray Galatasaray Trabzonspor Trabzonspor