2023 CEV Şampiyonlar Ligi'nde rakipler belli oldu
2023 CEV Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye'yi temsil edecek VakıfBank, Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit, Ziraat Bankkart ve Halkbank’ın grup aşamasındaki rakipleri belli oldu.
- Voleybol Haberleri
- Giriş Tarihi: 17 Eylül 2022, 00:23
2023 CEV Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek VakıfBank, Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit, Ziraat Bankkart ve Halkbank'ın grup aşamasındaki rakipleri belli oldu.
Kadınlar kategorisindeki temsilcilerimizden VakıfBank, C Grubu'nda Igor Gorgonzola Novara (İtalya), SC Potsdam (Almanya) ve Elemelerden Gelecek Takım ile, Fenerbahçe Opet D Grubu'nda LKS Commercecon Lodz (Polonya), Allianz MTV Stuttgart (Almanya) ve Elemelerden Gelecek Takım ile, Eczacıbaşı Dynavit ise E Grubu'nda Grupa Azoty Chemik Police (Polonya), C.S.M. Targoviste (Romanya) ve Maritza Plovdiv (Bulgaristan) ile eşleşti.
Erkekler kategorisindeki temsilcilerimizden Halkbank B Grubu'nda Berlin Recycling Volleys (Almanya), Aluron CMC Warta Zawiercie (Polonya) ve Elemelerden Gelecek Takım ile, Ziraat Bankkart ise E Grubu'nda Sir Sicoma Monini Perugia (İtalya), SWD powervolleys Düren (Almanya) ve ACH Volley Ljubljana (Slovenya) ile eşleşti.
Statü
Şampiyonlar Ligi'nde 5 grupta ilk sırayı alacak takımlar, adlarını doğrudan çeyrek finale yazdıracak. En iyi 5 grup ikincisi ve en iyi 1 grup üçüncüsü ise play-off etabında mücadele edecek. Play-off aşamasında tur atlayacak 3 takım çeyrek finale yükselecek, kaybeden takımlar ise yoluna CEV Kupası çeyrek finalinden devam edecek.
DİĞER HABERLER
-
Ziraat Bankkart, Efeler Ligi 9. haftasında Altekma’yı deplasmanda 3-0 mağlup ederek namağlup liderliğini sürdürdü. -
Altekma, tarihinde ilk kez katıldığı CEV Challenge Kupası’nda Hollanda deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyor. İşte detaylar... -
Vodafone Sultanlar Ligi'nin son şampiyonu VakıfBank, yeni sezondaki kusursuz performansını sürdürmeye devam ediyor.