Abdullah Avcı'dan Paul Onuachu açıklaması! Süre alacak mı?
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor, Kayserispor'un konuğu oluyor. Bu mücadele öncesi bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 20 Nisan 2024, 18:22
- Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2024, 18:29
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor, Kayserispor'un konuğu oluyor. Bu mücadele öncesi bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
İŞTE ABDULLAH AVCI'NIN SÖZLERİ:
İyi bir hafta olsun. Ligde üçüncülük hedefimiz ve Türkiye Kupası için doğru bir yerde duruyoruz. Ligdeki puan ve avantajlı durumu devam ettirmek için kazanmak istiyoruz.
Onuachu için minimumda 30 dakika gözüküyor gibi. Tabii ki ağrıları var ama bunun içinde bu süreçte ihtiyacımız olursa onu da bu şekilde kullanmak istiyoruz.
YABANCI VAR HAKEMİ
Abdullah Avcı: Bol şans, başarılar diliyorum ona. Bu konularla ilgili çok fazla konuşmuyorum. Bir takım kararlar alınıyor, bunların verimliliğini zaman içerisinde göreceğiz. Hocaya başarılar diliyoruz, Allah yardımcısı olsun.
DİĞER HABERLER
-
Basketbolda Trabzonspor'un başarısı dikkat çekiyor. İlk 4 sırada yer alan bordo-mavililer, Süper Lig’e geri döndüğü sezonda galibiyetleri ve yıldızlarıyla öne çıkıyor -
Çaykur Rizespor galibiyetiyle zirve takibini sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Fatih Tekke’nin performansı öne çıkıyor. Bordo-mavililerin yakaladığı puan ortalaması ve ortaya çıkan istatistikler dikkat çekti. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'de 26. hafta karşılaşmalarından biri de Karadeniz derbisine sahne oldu. Trabzonspor ile Çaykur Rizespor, Papara Park'ta kozlarını paylaştı. Ev sahibi Trabzonspor, mücadeleyi 1-0'lık skorla kazanarak haftayı üç puanla kapattı. Spor yazarları, Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçını değerlendirdi. İşte o yazılar... (TS Spor haberleri)