Uğurcan Çakır'ın Monaco maçındaki kurtarışı en iyiye aday!
Son dakika spor haberleri... UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un sahasında Monaco'yu 4-0 yendiği maçta Uğurcan Çakır'ın yaptığı kurtarış, UEFA Avrupa Ligi Twitter hesabı tarafından haftanın en iyisine aday gösterildi. (TS spor haberleri)
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 14 Ekim 2022, 12:16
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Trabzonspor, sahasında konuk ettiği Monaco'yu 4-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Bordo-mavililerin başarılı eldiveni Uğurcan Çakır da yaptığı kritik kurtarışla maça damga vurdu. UEFA Avrupa Ligi'nin resmi Twitter hesabı milli file bekçisinin maçta yaptığı o kurtarışı haftanın en iyisine aday gösterdi.
Öte yandan Avrupa Ligi'ndeki bir diğer temsilcimiz Fenerbahçe de deplasmanda AEK Larnaca'yı 2-1 yendi. Bu mücadelede rakip takımın kalecisi Kenan Piric'in, Valencia'nın şutunu çıkardığı pozisyon da haftanın en iyi kurtarışı adayları arasında yer aldı.
Diğer adaylar ise Omonoia kalecisi Francis Uzoho ile Sturm Graz kalecisi Jörg Siebenhandl oldu.
DİĞER HABERLER
-
Trabzonspor'un 11 golle takımın en skorer ismi Paul Onuachu, kulüp dergisinde kariyer hedeflerini, saha içi karakterini ve özel yaşamına dair samimi değerlendirmelerde bulundu. Nijeryalı forvet, bir futbolcunun zirvesini kupa kazanmak olarak tanımlarken mental gücünün ve mücadele anlayışının kendisini motive eden en önemli unsurlar olduğunu söyledi. -
Son dakika Trabzonspor transfer haberi | Süper Lig’de zirve yarışını sürdüren Trabzonspor, devre arasında hücum hattını güçlendirmek için yerli bir forvet transferine yöneldi. Bordo-mavililerin hedefinde Konyaspor’un golcüsü Umut Nayir var. İşte detaylar… (TS spor haberleri) -
Son dakika Trabzonspor transfer haberi | Galatasaray’dan ayrılması beklenen Berkan Kutlu için Konyaspor iddiaları öne çıkarken, milli futbolcunun transferinde ezeli rakip Trabzonspor’un da devreye girdiği ileri sürüldü. İşte detaylar… (TS spor haberleri)