Ağaoğlu’na 75 gün ceza
Trabzonspor'a PFDK'dan ceza yağdı. Alanyaspor ile oynanan Türkiye Kupası finalinde yaptığı açıklamalar ve sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle başkan Ahmet Ağaoğlu'na toplamda 75 gün hak mahrumiyeti ile 63 bin TL para cezası verildi.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Ağustos 2020 06:50
Trabzonspor'a PFDK'dan ceza yağdı. Alanyaspor ile oynanan Türkiye Kupası finalinde yaptığı açıklamalar ve sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle başkan Ahmet Ağaoğlu'na toplamda 75 gün hak mahrumiyeti ile 63 bin TL para cezası verildi. Futbolcular Messias, Arda, Abdurrahim, Koray ile antrenörler Fatih Dinçer, Göktürk Şentürk ve Murat Şafak ve 7 kulüp görevlisine de ihtar+900'er TL para cezası uygulandı.
DİĞER HABERLER
-
Beşiktaş ve Trabzonspor, yeşil sahadaki rekabetlerinin ardından transferde de karşı karşıya geldi. Portekiz basınında yer alan o habere göre, her 2 takımın da Lille forması giyen Felix Correia'nın durumunu yakından takip ettiği öne sürüldü. İşte detaylar... | Son dakika Beşiktaş Trabzonspor haberleri -
Ziraat Türkiye Kupası'nda Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup ederek finale yükselen Trabzonspor'un galibiyet golünü atan Ernest Muçi, takımına katkı vermeye devam ediyor. -
Trabzonspor, Mithat Pala ile görüşmek için Çaykur Rize’den izin aldı. 25 yaşındaki sağ bek ile masaya oturdu ve anlaştı. Mithat artık kulüplerin el sıkışmasını bekliyor.