Çilingir ustası Popov
Trabzonspor'un en büyük 10 numara adayı ortaya çıktı. Kayseri maçı sonrası “Kilidi açacak oyuncumuz yok” diyen Yanal’ın aklının Spartak Moskova’nın ‘10 numarası’nda olduğu belirtiliyor.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Mayıs 2017, 22:18
- Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2017, 01:48
ZORAN TOSİC İLE EL SIKIŞILDI
Piyasa değeri 6 milyon euro olan 1.82 boyundaki orta sahanın gelmesi halinde takıma büyük katkılar yapabileceği vurgulanıyor. Trabzonspor'un Popov'un yanı sıra CSKA Moskova ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek sağ kanat Zoran Tosic ile de yakından ilgilendiği biliniyor. Tosic ile yapılan görüşmede el sıkışıldığı ve oyuncunun yeni sezonda bordo-mavili formayı giyeceği belirtilmişti.
GAZİANTEP'TE OYNAMIŞTI
2019'a kadar sözleşmesi olan 29 yaşındaki Popov, 2010-2012 yılları arasında Gaziantep formasıyla boy gösterdiği Süper Lig'e dönmeye can atıyor. Bonservisi 6 milyon euro olan Popov, 10 numara pozisyonunun yanı sıra sol kanat ve forvette de oynayabiliyor. Spartak Moskova ile 53 maça çıkan, 8 gol atıp 12 de asist yapan Popov, Bulgaristan Milli Takımı ile de 66 karşılaşmada rakip fileleri 12 kez sarstı.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig'de 3. sırada bulunan Trabzonspor zorlu Göztepe deplasmanına çıkacak. Bordo mavililerde hedef 3 puan. Trabzonspor, İzmir deplasmanından 3 puanla ayrılırsa 2. sıraya yükselecek. İşte mücadele öncesi muhtemel 11'ler. -
Geçen hafta Baniya'nın sol kaval kemiğinde rahatsızlık yaşadığı açıklanmıştı. 26 yaşındaki stopere, Acıbadem Fulya Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Mustafa Şengün tarafından sol kaval kemiği stres kırığı tanısıyla operasyon uygulandı. -
Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor, Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak. Kritik maç öncesi bordo-mavili ekibin kamp kadrosu açıklandı. İşte detaylar... | Son dakika Trabzonspor haberleri