Trabzonspor Ankara'ya gitti
Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor Ankara'ya gitti.
- Trabzonspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 15 Mart 2012, 16:51
Uzun süreli sakatlıkları bulunan Vittek ve Glowacki ile kart cezalısı Volkan Şen kadroda yer almazken, Sivasspor maçında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Olcan ve Zokora ise 19 futbolcunun bulunduğu kafileye dahil edildiler.
Bordo-mavili takımın yarınki karşılaşmaya Tolga, Celustka, Mustafa, Giray, Cech, Serkan, Colman, Aykut, Alanzinho, Halil ve Burak 11'i ile çıkması bekleniyor.
Trabzonspor'da Zokora ve Henrique ise kart sınırında yer alıyor. Bu futbolcular, sarı kart görmeleri halinde gelecek hafta Galatasaray ile yapılacak derbi maçta forma giyemeyecekler.
Burak, başkentte rekor arayacak
Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, başkentte rekor kırmaya çalışacak.
Ligde 30 golü bulunan Burak, Gençlerbirliği maçında gol atması halinde 2004-2005 sezonunda kaydettiği 31 golle şu ana dek bordo-mavili takımın bir sezonda en fazla gol atan oyuncusu olan Fatih Tekke'nin rekorunu egale etmiş olacak.
Burak Yılmaz, 2 gol atması durumunda ise bir sezonda bordo-mavili takımda en fazla gol atan oyuncusu unvanını elde ederek kulüp tarihine geçecek.
Beşiktaş maçında 30'uncu golüne ulaştıktan sonra geçen hafta penaltı kaçırdığı Sivasspor maçında Fatih Tekke'nin gol sayısını yakalama şansını kaçıran bordo-mavili futbolcu, Ankara'da bu hedefini gerçekleştirmeye çalışacak.
Giray ve Sercan'a doğum günü
Trabzonspor'da 27 yaşına giren Giray Kaçar ve 24 yaşına basan Sercan Kaya için doğum günü kutlaması yapıldı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde öğle yemeğinin ardından düzenlenen organizasyonda iki futbolcu, kendileri için hazırlanan pastayı kestiler. Kutlamada, Giray ve Sercan'ı teknik heyet ve takım arkadaşları tebrik ettiler.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor sahasında Çaykur Rizespor'u Paul Onuachu'nun golüyle 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından bordo mavililerin teknik direktörü Fatih Tekke, "3 puanı Orhan abiye ve ailesine hediye ediyoruz" dedi. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da Andre Onana mücadele sonrası Orhan Kaynak hakkında konuştu. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, evinde Çaykur Rizespor'u ağırladı. Papara Park'taki mücadelede Bordo-mavili ekip, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. İşte maçın detayları...