Markus Gisdol: Rakibi hataya zorlayınca galibiyet geldi
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol 2-1 kazandıkları MKE Ankaragücü karşılaşmasının ardından düzenlenen bası toplantısında konuştu. Gisdol, "Hedefimiz de rakibi hatayı zorlamaktı, hataya zorlayınca da galibiyet geldi" ifadelerini kullandı.
- Süper Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Mart 2024 18:58
- Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2024 18:59
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında MKE Ankaragücü'nü sahasında 2-1 yenen Yılport Samsunspor'nun teknik direktörü Markus Gisdol, "Hedefimiz de rakibi hatayı zorlamaktı, hataya zorlayınca da galibiyet geldi." dedi.
Gisdol, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, galibiyetten ötürü oyuncularını kutladı.
Havanın çok soğuk olmasına rağmen oyunun çok sıcak olduğuna işaret eden Gisdol, "Takım olarak çok iyi bir performans gösterdik. Oyunu sahada domine eden bir takım vardı. Oyunun kontrolü bizdeydi. Çok iyi defans yaptık. Ofansif anlamda da çok iyi işler yaptık. Aldığımız bu galibiyetten dolayı mutluyum." ifadesini kullandı.
Gisdol, taraftarların takımı çok iyi desteklediğini vurgulayarak, "Taraftarımızın desteği sayesinde galip geldik. İkinci yarı başladığında bazı değişiklikler yaptık. Takımımızın ihtiyacı olan o baskıyı getirdik. Hedefimiz de rakibi hatayı zorlamaktı, hataya zorlayınca da galibiyet geldi." şeklinde konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe, Galatasaray'ın evinde Kocaelispor ile 1-1 berabere kalmasının ardından sosya medya hesabından flaş bir paylaşım yaptı. İşte detaylar... -
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında lider Galatasaray evinde Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından A Spor yorumcusu Levent Tüzemen'in aktardığı bilgiye göre, maçın son bölümünde edilen küfürlerden rahatsız olan konuk ekibin teknik direktörü Selçuk İnan'ın istifa edebileceği öne sürüldü. İşte detaylar... -
Galatasaray'da Uğurcan Çakır, 1-1 biten Kocaelispor maçının ardından açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...