Hatay nihayet
Galatasaray'ı yendikten sonra 10 haftadır galibiyet özlemi çeken Hatayspor, Adana Demirspor'u Nani'nin kendi kalesine attığı golle yenerek 3 puanla tanıştı.
- Süper Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 28 Ocak 2024, 06:50
Süper Lig'de zirve yarışındaki Galatasaray'ı yendikten sonra galibiyete hasret kalan Hatayspor, Akdeniz derbisinde konuk olduğu Adana Demirspor'u tek golle geçerek özlemi bitirdi: 1-0. İlk yarı biterken Hatayspor'un etkili adamı Bashiru, soldan kale sahasına doldurdu. Topu uzaklaştırmak isteyen Luis Nani, ters bir vuruşla kendi ağlarını havalandırdı. İlk yarı 44. dakikada gelen bu golle sona erdi: 0-1.
KARAMAN 3'TE SIFIR
Yeni teknik direktörü Hikmet Karaman ile ligde üçüncü maçına çıkan Adana Demirspor, yine galip gelemezken, haftayı 31 puanla kapattı. Ligde 10 hafta aradan sonra galibiyetle tanışan Hatayspor ise 25 puana yükselerek düşme hattının üstüne çıktı. Adana Demispor'da Semih Güler, 90+6'da kırmızı kart gördü. Adana Demirspor haftaya Pendikspor'a konuk olurken, Hatayspor Fatih Karagümrük'ü evinde ağırlayacak.
DİĞER HABERLER
-
Turkcell Süper Kupa'da yarı final mücadelesi öncesi gerçekleştirilen ortak basın toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke arasında gülümseten anlar yaşandı. İşte o görüntüler... -
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında oynanan dev derbide Fenerbahçe Beko, Beşiktaş GAİN'i 101-87 mağlup etti. İşte mücadelenin detayları... | Son dakika spor haberleri -
Fenerbahçe eski oyuncusu Nando De Colo'yu yeniden kadrosuna kattı. Sarı lacivertli kulübün Erkek Basketbol Şube Sorumlusu Cem Ciritci, eski oyuncuları Nando De Colo ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladıklarını açıkladı.