Konyaspor 1-2 Başakşehir | MAÇ SONUCU
Süper Lig'in 7. haftasında Medipol Başakşehir ve Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'da karşı karşıya geldi. Mücadele, Başakşehir'in 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı.
- Süper Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 02 Kasım 2020, 11:49
- Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2020, 11:52
Medipol Başakşehir ve Konyaspor, Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. Halil Umut Meler'in yönettiği ve İbrahim Çağlar Uyarcan ile Bersan Duran'ın yardımcılığını yaptığı karşılaşma turuncu-mavililerin 2-1'lik üstünlüğü ile bitti.
Mücadelenin ilk golü 45. dakikada Jevtovic'ten geldi. Konyasporlu futbolcu topu kendi ağlarına gönderdi ve Başakşehir 1-0'lık üstünlüğü sağladı.
Maçın 2. golü 59. dakikada Aleksic'ten geldi ve Başakşehir, bu golle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı. 3. ve son gol Konyasporlu Kravest'ten geldi. Bu golle beraber mücadele Başakşehir'in 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı.
Öte yandan 21. dakikada Konyasporlu Skubic, penaltıyı değerlendiremedi.
Bu skorla Başakşehir puanını 10'a çıkarttı ve maç fazlasıyla 7. sıraya yerleşti. Konyaspor ise 6 puanla 16. sırada yer aldı. Bununla beraber Başakşehir, oynadığı son 3 lig karşılaşmasından galibiyetle ayrılmış oldu.
Konyaspor, gelecek hafta Fenerbahçe'ye konuk olacak. Başakşehir ise evinde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.
MAÇTAN NOTLAR (İLK YARI)
4. dakikada Aleksic sağ kanattan ceza sahasına doğru girip kale önüne pasını çıkardı ve Crivelli vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu. Ancak gol VAR hakemleri tarafından ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı.
19. dakikada penaltı kullanan Skubic'in vuruşunda kaleci Mert sağına uzanarak topu kontrol etti.
26. dakikada Başakşehir'in sol kanattan kullandığı kornerde arka direğe giden topa Skrtel kafayı vurdu, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
29. dakikada paslaşarak kullanılan köşe vuruşu sonrası Skubic ortaladı, arka direkte Adil'in kafa vuruşunda top çerçeveyi bulmadı.
39. dakikada sağ kanattan içeri sokulan Visca çaprazdan sert vurdu, kaleci Sehic topu ayağıyla çıkardı.
44. dakikada Aleksic'in pasıyla savunma arkasına sarkan Giuliano kaleciyle karşı karşıya pozisyonda çok sert vurdu ama Sehic gole izin vermedi.
45+1. dakikada Başakşehir'in sağdan kullandığı köşe vuruşunda arka direğe giden topa dokunmak isteyen Jevtovic kendi ağlarını havalandırdı. 0-1
MAÇTAN NOTLAR (İKİNCİ YARI)
55. dakikada Skubic'in sağ kanattan ceza sahasına ortasında iyi yükselen Cikalleshi'nin kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.
58. dakikada Medipol Başakşehir farkı 2'ye çıkardı. Kaleci Sehic'ten dönen topu Skrtel ceza sahası içindeki Aleksic'e gönderdi. Bu oyuncunun bekletmeden vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-2
69. dakikada ev sahibi ekip farkı 1'e indirdi. Skubic'in sağ kanattan pasına hareketlenen Cikalleshi'nin vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Mert Günok'tan döndü. Topu önünde bulan Kravets'in dokunuşuyla meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-2
83. dakikada Guilherme'nin sol kanattan ortasında iyi yükselen Kravets'in kafa vuruşunda top, kaleci Mert Günok'ta kaldı.
Karşılaşma, Medipol Başakşehir'in 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
DİĞER HABERLER
-
Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Tümosan Konyaspor'u 4-0'lık skorla mağlup ettiği mücadelede Domenico Tedesco ile yaşadığı gerginlik gündem olan Jhon Duran'a yönetimden flaş uyarı geldi. İşte Kolombiyalı yıldıza dair son gelişmeler... -
Son dakika Galatasaray haberleri: Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 1. hafta maçında Galatasaray ile RAMS Başakşehir karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 1-0'lık galibiyetle ayrılarak 3 puanın sahibi oldu. Fotomaç Gazetesi yazarları, Galatasaray-RAMS Başakşehir maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar... (GS spor haberi) -
Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de geleceği büyük merak konusu haline gelen Rodrigo Becao ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Son olarak futbolcunun menajerinden gelen o haber, bir hayli dikkat çekti. İşte tüm detaylar...