Palut Göztepe'de
Süper Lig'in 10. haftasında Trabzon’dan 1-0'lık galibiyetle dönen İzmir ekibi, teknik direktörünü de buldu. Hatayspor’dan ayrılan İlhan Palut’la el sıkışıldığı öğrenildi.
- Süper Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 04 Kasım 2019, 07:50
Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 yenen Göztepe adeta hayata döndü. Son deplasman galibiyetini geçen sezon 26 Nisan'da Başakşehir'i yenerek alan sarı-kırmızılılar, deplasman fobisine de son verdi. İzmir ekibi, Fırtına'yı yenmenin mutluluğunu yaşarken, bir müjdeli haber de teknik direktör konusunda geldi. Göz-Göz, Tamer Tuna'nın yerine İlhan Palut'la anlaştı. A Spor yetkililerine konuşan Palut, İzmir ekibiyle anlaştıklarını duyurdu. 42 yaşındaki teknik adam, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'de teknik direktörlüğünü yaptığı Hatay'ı play-off finaline yükseltmiş, penaltılarda Gaziantep FK'ya kaybederek Süper Lig'in kapısından dönmüştü. Genç hoca, 6. haftada 1-0 kazandıkları Eskişehir maçı sonrası görevden alınmıştı.
JEROME SİFTAH YAPTI
Göztepe'nin İngiliz golcüsü Cameron Jerome, uzun süren gol suskunluğuna Trabzon'da son verdi. Karadeniz'de sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren isim olan 33 yaşındaki tecrübeli santrfor, 176 gün sonra gol sevinci yaşadı. Jerome, son olarak Süper Lig'de geçtiğimiz sezon 11 Mayıs 2019'da, Bornova Stadı'nda oynanan ve 3-3 beraberlikle biten Sivasspor karşılaşmasında ağları sarsmıştı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşması için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. Özbek, Çaykur Rizespor maçında yaptığı hareket nedeniyle PFDK'ya sevk edilen Fenerbahçeli kaleci Ederson ile ilgili de konuştu. İşte o sözler... (GS spor haberi) -
Trendyol Süper Lig'de 13 hafta sonunda 28 puanla 3. sırada yer alan Trabzonspor'da kulüp başkanı Ertuğrul Doğan döneminde en iyi puan ortalamasını yakalayan teknik direktör Fatih Tekke oldu. -
Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak kritik derbiyi hakem Yasin Kol yönetecek.