Tuna Göztepe’de
Göztepe'de dün öğleden sonra toplanan yönetim, teknik direktör olarak Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcısı Tamer Tuna ile prensipte anlaştı
- Süper Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 17 Haziran 2017 00:00
GÜNEŞ İLE ÇALIŞTI
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığını yapan ve geçtiğimiz günlerde kulüpten ayrılan 40 yaşındaki genç teknik adamın 1-2 gün içinde resmi imzayı atması bekleniyor. Dün öğleden sonra Mehmet Sepil başkanlığında toplanan yönetim, teknik direktör adayları arasında seçim yaparak Tamer Tuna'da karar kıldı. Futbolu bıraktıktan sonra ilk deneyimini Çanakkale Dardanel altyapısında antrenör olarak yapan 2011 yılında Ege ekibinde teknik direktörlüğe getirildi. Teknik direktör olarak tek deneyimini Çanakkale Dardanel'de yaşayan Tamer Tuna, 2013-2015 yılları arasında da G.Antep ve Sivasspor'da Sergen Yalçın'ın yardımcılığını yapmıştı. Tuna, 2015 yılıdan bu yana da Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in yardımcılığı görevindeydi.
RİEKERİNK HABER GÖNDERDİ
Göztepe'de teknik direktör adayları arasında geçen Hollandalı teknik direktör Jan Olde Riekerink, dün sarı-kırmızılı kulübe mesaj gönderdi. Kulübün tercüman aracılığıyla nabız yokladığı Riekerink telefon mesajında, Göztepe ve taraftarlarının fantastik olduğunu ve Türkiye'de çalışmak istediğini belirtmişti. Ancak yönetimin son kararı Tamer Tuna oldu.
Burak HAKERLER
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'nin sezon başında Manchester City'den büyük beklentilerle transfer ettiği ancak performansıyla isteneni veremeyen Ederson'un sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Sarı-lacivertli yöneticiler, Brezilyalı kalecinin durumuna ilişkin bir açıklama yaptı. İşte detaylar... (FB spor haberi) -
Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı, Galatasaray-Natura Dünyası Gençlerbirliği karşılaşmasıyla devam ediyor. Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesinde vites düşürmek istemeyen Aslan, çifte kupa hedefinden şaşmadan galibiyet arayacak. Rakibiyle oynadığı son 5 resmi maçını kazanan Okan Buruk'un öğrencileri, son 10 ZTK maçında mağlubiyet görmedi. Derbi öncesi as oyuncuların kulübeye çekilerek dinlendirilmesi beklenirken sakatlığını atlatan Osimhen'in de maçta süre alacağı tahmin ediliyor. Oğuzhan Aksu'nun yöneteceği tek maç eleme usulüne göre oynanacak mücadelenin yayın bilgileri ve muhtemel 11'leri merak ediliyor. İşte Galatasaray-Natura Dünyası Gençlerbirliği maçından son notlar! -
Galatasaray, Türkiye Kupası çeyrek finalinde, evinde Natura Dünyası Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. Süper Lig'deki başarısını Ziraat Türkiye Kupası'nda da sürdürmek isteyen sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe'nin son dakika golüyle kupadan elenmesinin ardından yüksek motivasyonla sahaya çıkacak. Hafta sonu oynanacak kritik derbi öncesinde Okan Buruk'un kadroda rotasyona gitmesi beklenirken Liverpool maçında sakatlanan Osimhen'in ise ilk Türkiye Kupası maçına çıkacağı tahmin ediliyor. Oğuzhan Aksu'nun düdüğüyle başlayacak mücadelede başkent ekibi ise güçlü rakibi karşısında sürpriz yaparak Konyaspor'un ardından yarı finale yükselen 2. takım olmak için yarışacak. İşte Galatasaray- Natura Dünyası Gençlerbirliği maçının ayrıntıları ve son dakika gelişmeleri!