Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'dan transfer açıklaması!
Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, karşılaşmanın transfer hakkında konuştu.
- Sivasspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 07 Şubat 2024, 18:12
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Konyaspor karşılaşmasının ardından, "Böylesine yoğun bir ortamda bazı şeyleri başarmak çok zor oluyor. Elendik artık. Konyaspor'a da başarılar diliyorum" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Sivasspor, sahasında Konyaspor'a 1-0'lık skorla mağlup olup kupada saf dışı kaldı.
Müsabakanın ardından değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Bülent Uygun, "Öncelikle Konyaspor'u tebrik ediyorum, kazandılar. İnşallah kupayı da kazanırlar. İlk yarı girdiğimiz birçok gol pozisyonu vardı. Samba'ya bir darbe vardı penaltı olabilirdi. Bizim açımızdan kupa kazanmaktan daha önemli gençleri sahaya sürdük. Gencecik sporcular kazandık, hepsi soyunma odasında ağlıyorlardı. Hepsine teşekkür ederim. Böylesine yoğun bir ortamda bazı şeyleri başarmak çok zor oluyor. Elendik artık. Konyaspor'a da başarılar diliyorum. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, gençleri alkışladılar ve desteklediler" ifadelerini kullandı.
"2 TRANSFER DAHA DÜŞÜNÜYORUZ"
Transfer çalışmalarına ilişkin ise Uygun, "Bir transferimiz sağlık kontrolünden geçti. 2 tane daha katmayı düşünüyoruz. 16 yaşındaki çocukla bile Sivasspor sahada mücadele ediyor. Bu kupa olmasa hiçbirimiz genç kazandırmayız futbola. Biz gençleri kazandığımız için mutluyuz" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
“Bir an önce alt sıralardan çıkıp, kendi yerimiz olan üst takımların arasına katılmamız gerekiyor. Manisa maçı final niteliğinde. Maçı kazanıp milli araya girdikten sonra yapacağımız işlerle puanlarımızı alıp, üst sıradaki yerimizi alacağız” -
Sivasspor, Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında sahasında Atakaş Hatayspor’u ağırlayacak. Kırmızı-beyazlı ekip, maç hazırlıklarına 20 Ekim’de kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. İşte detaylar... -
Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Manisa FK’yı konuk edecek Özbelsan Sivasspor, teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. İşte detaylar...