Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: Türkler yapsa olay çıkar
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, UEFA Konferans Ligi'nde oynanan Dinamo Batum maçı sonrası konuştu. Çalımbay, "İspanyol hakemin yaptığını, bizim hakemler yapsa, çok olay olurdu. Korner oluyor, maçı bitiriyor. Bir sürü yanlışları vardı. Görmedi, veremedi! Bir şey diyemiyorum. Biz de bağırmaktan yıprandık." dedi.
- Sivasspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 13 Ağustos 2021, 01:35
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Dinamo Batum'u eledikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmayı değerlendiren Rıza Çalımbay "Rakibimizi izlemiştik, deplasmanlarda kontrataklarının ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorduk. Geriye düştükten sonra iyi oynadık. Daha iyi şeyler yapabilirdik ama yapamadık. Bu da normal, çünkü karşımızdaki de iyi bir takım. Maçı daha önceden bitirebilirdik. Sonradan giren arkadaşlar mükemmel etkili oldu. Bazı arkadaşlar beklentilerin altında kaldı. İlk 11 önemli ama sonradan giren arkadaşlar da 11'de oynayacak kadar önemli. Sonradan giren arkadaşlar isteksiz girerse kaybettirir. Ama isteyerek girerlerse, maçı kazandırırlar. Mağlubiyeti kabul etmedik, taraftarın önünde kazanmamız lazımdı ve başardık." ifadelerini kullandı.
İspanyol hakem Ricardo De Burgos'un kararlarını eleştiren Rıza Çalımbay "İspanyol hakemin yaptığını, bizim hakemler yapsa, çok olay olurdu. Korner oluyor, maçı bitiriyor. Bir sürü yanlışları vardı. Görmedi, veremedi! Bir şey diyemiyorum. Biz de bağırmaktan yıprandık." dedi.
Play-Off Turu'nda Kopenhag ile eşleşmelerinin hatırlatılması üzerine Çalımbay "Kopenhag kuvvetli takım. Çok daha zor maç olacak. Hem lig, hem de kupa olunca sıkıntılar yaşayabiliriz. Eksiklerimiz de vardı. Konyaspor maçıyla lige başlayacağız. Lig önemli ama Avrupa'da söz sahibi olmak, güzel şeyler yapmak çok önemli." değerlendirmesini yaptı.
DİĞER HABERLER
-
“Bir an önce alt sıralardan çıkıp, kendi yerimiz olan üst takımların arasına katılmamız gerekiyor. Manisa maçı final niteliğinde. Maçı kazanıp milli araya girdikten sonra yapacağımız işlerle puanlarımızı alıp, üst sıradaki yerimizi alacağız” -
Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Manisa FK’yı konuk edecek Özbelsan Sivasspor, teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. İşte detaylar... -
Trendyol 1. Lig ekibi Sivasspor da Sosyal Sorumluluk ve Fair Play Ödülü aldı. Yiğidolar, Serikspor maçının gelirlerini “Gazze’deki Soykırıma Sessiz Kalma” sloganı kapsamında Filistin’e bağışladığı için ödüle layık görüldü.