Avusturya’da F1’e onay çıktı
Avusturya Sağlık Bakanlığı, 5 ve 12 Temmuz'da yapılması planlanan Formula 1 yarışlarına onay verdi. Yapılan açıklamada, sıkı hijyen kuralları uygulanarak ve düzenli testler yapılarak organizasyonun düzenleneceği belirtildi.
- Motor Sporları Haberleri
- Giriş Tarihi: 01 Haziran 2020, 06:50
DİĞER HABERLER
-
Türkiye Motosurf Milli Takımı, 2025 Dünya Motosurf Şampiyonası’nda farklı kategorilerde ilk 10’a girerek uluslararası arenada dikkat çekici bir başarıya imza attı. İşte detaylar... -
Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, sezonun 24. ve son ayağı Abu Dabi Grand Prix'siyle tamamlanacak. -
Formula 1'de 2025-2026 sezonu şampiyonu Lando Norris oldu. Norris, Verstappen'in 4 yıllık serisine son verdi. Norris bu zaferin ardından, "Hayalim gerçekleşti. Herkese teşekkürler. Anne seni çok seviyorum." ifadelerinde bulundu.