Recep Uçar: Bizim için çok zor bir maçtı ve öyle de oldu
Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Gençlerbirliği karşılaşmasının ardından, "Bizim için çok zor bir maçtı ve öyle de oldu" dedi.
- Konyaspor Haberleri
- Giriş Tarihi: 26 Ekim 2025, 20:16
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Konyaspor, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, "Bizim için çok zor bir maçtı ve öyle de oldu. Oyun kalitesinden çok mücadelenin konuşulabileceği bir maç olacaktı ve öyle oldu. Beşiktaş maçına baktığımızda o karşılaşmanın altındaydık ama inanılmaz mücadele örneği göstererek bugün ayakta kalan bir takım olduk. Taraftarımızın desteğini aldık. Sadece iki pozisyonu bana göre yanlış oynadık. Gençlerbirliği duran toplarda ve geçişlerde çok etkili bir takımdı ve son bölümü de seyircimizin ve kulübemizin desteği ile çok iyi oynadık" diye konuştu.
DİĞER HABERLER
-
Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın kapanış maçında bugün Fenerbahçe'ye konuk olacak Konyaspor'da Jackson Muleka dönüyor. Sarı kart cezasını tamamlayan Muleka, Kadıköy'deki önemli müsabakada ilk 11'deki yerini alabilir. Öte yandan yeşil-beyazlılarda kart cezası bulunan Adil Demirbağ Fenerbahçe önünde forma giyemeyecek. -
Konyaspor'da "Futbolda bahis" soruşturması kapsamında tutuklanan Senegalli futbolcu Alassane Ndao'nun sözleşmesi feshedildi. Konyaspor'un 26 Ocak 2024'te renklerine bağladığı 29 yaşındaki Ndao, yeşil beyazlı formayla 65 maçta 9 gol ve 9 asist kaydetti. Senegalli golcü, Türkiye'de daha önce Karagümrük, İstanbulspor ve Antalyaspor'da forma giymişti. -
Konyaspor, Fenerbahçe maçına puan parolasıyla hazırlanırken, 5 futbolcu ise şans bulması halinde eski takımına karşı forma giyecek. Yeşil-beyazlılar tecrübeli forveti Umut Nayir'in yanı Yasir Subaşı, Jo Jin-Ho, Melih Bostan ve sarı-lacivertli ekibin U19 takımında forma giyen genç futbolcu Kaan Akyazı da pazartesi günü yedek kulübesinde forma şansı bekleyecek.