Milan'da Paolo Maldini ve oğlu Daniel koronavirüse yakalandı
İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da sportif direktörlük görevini yürüten Paolo Maldini ve U19 Takımı'nda forma giyen oğlu Daniel Maldini'nin koronavirüs testleri pozitif çıktı.
- İtalya Serie A Haberleri
- Giriş Tarihi: 21 Mart 2020 22:47
- Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2020 23:15
İtalya'da yayılan koronavirüs salgını, Serie A ekiplerini de etkilemeye devam ederken, AC Milan bugün gelen haberle şok yaşadı.
Kulüpten yapılan açıklamada, kulüpte sportif direktörlük görevini yürüten Paolo Maldini ve U19 takımında forma giyen 18 yaşındaki oğlu Daniel Maldini'nin koronavirüse yakalandığı belirtildi.
Paolo ve Daniel'in evlerinde karantina altına alındığı kaydedilirken, her ikisinin de durumunun iyi olduğu ve kimseye temas etmeden evde iki hafta geçirdikleri ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
İtalya Serie A’da hafta içi heyecanı devam ediyor. Kritik mücadelede US Cremonese, sahasında SS Lazio ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşma, Stadio Giovanni Zini’de oynanacak. Ligde kalma umutlarını sürdürmek isteyen Cremonese için bu maç büyük önem taşırken; Lazio ise deplasmanda kazanarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Futbolseverler “Cremonese maçı saat kaçta?” ve “Cremonese - Lazio maçı hangi kanalda?” sorularının yanıtını araştırıyor. -
İtalya Serie A 35. hafta maçında Cremonese sahasında Lazio'yu ağırladı. Ev sahibi ekip 1-0 öne geçtiği mücadeleyi 2-1 kaybetti. İşte maçın detayları... -
Roma - Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda canlı yayınlanacak? İtalya Serie A’da Şampiyonlar Ligi yarışı tüm hızıyla devam ediyor. AS Roma, sahasında ACF Fiorentina ile kritik bir mücadeleye çıkıyor. Futbolseverler “Roma maçı saat kaçta?” ve “Roma - Fiorentina maçı hangi kanalda?” sorularının yanıtını araştırıyor.