Eden Hazard ligdeki ilk maçı kaçıracak
Real Madrid'in yeni yıldızı Eden Hazard geçirdiği sakatlık nedeniyle, La Liga'da oynayacakları Celta Vigo maçında sahadaki yerini alamayacak. (fotomac.com.tr / Dış Haberler)
- İspanya La Liga Haberleri
- Giriş Tarihi: 16 Ağustos 2019 16:29
İspanyol devi Real Madrid, bu yaz Chelsea'den transfer ettiği Belçikalı yıldızı Eden Hazard'dan gelen kötü haberle sarsıldı.
28 yaşındaki futbolcu, yaşadığı sakatlık nedeniyle eflatun-beyazlı ekibin cumartesi günü deplasmanda Celta Vigo ile karşılaşacağı mücadelede forma giyemeyecek. İspanyol basını da yıldız ismin 3-4 haftadan önce yüzde 100 iyileşemeyeceğini duyurdu.
DİĞER HABERLER
-
İspanya ekibi Athletic Bilbao'da teknik direktörlük görevi için gelecek sezondan itibaren Hırvat asıllı Alman çalıştırıcı Edin Terzic ile anlaşma sağlandı. -
La Liga’nın 35. haftasında Levante, Osasuna’yı konuk ediyor. 33 puanla 19. sırada bulunan ve kümede kalma hattıyla arasında kritik bir mesafe olan Levante, evindeki müthiş formuna güvenerek 3 puanı hedefliyor. 42 puanla 10. sırada yer alan Osasuna ise deplasman kabusuna son verip sezonu ilk 10 içerisinde bitirmeyi amaçlıyor. Peki, Levante - Osasuna maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? -
İspanya La Liga’da kritik haftalara girilirken heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Sevilla FC, sahasında Real Sociedad ile karşı karşıya geliyor. Küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Sevilla için büyük önem taşıyan karşılaşma, Estadio Ramón Sánchez Pizjuán’da oynanacak. Real Sociedad ise deplasmanda puan ya da puanlar alarak üst sıralardaki yerini korumayı hedefliyor.