Chelsea 1-2 Sunderland (MAÇ SONUCU ÖZET)
Premier Lig’in 9. haftasında Chelsea’yi deplasmanda 2-1 mağlup eden Sunderland, son dakika golüyle üç puanı kaptı ve zirve yarışına ortak oldu.
- İngiltere Premier Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 25 Ekim 2025 18:59
- Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2025 19:02
İngiltere Premier Lig'in 9. haftasında Chelsea ile Sunderland karşı karşıya geldi.
Stamford Bridge'de oynanan mücadelede kazanan taraf, 2-1'lik skorla konuk takım oldu.
Sunderland'e galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Wilson Isidor ve 90+3. dakikada Chemsdine Talbi kaydetti. Chelsea'nin 4. dakikada Alejandro Garnacho ile bulduğu gol, mağlubiyete engel olamadı.
Sunderland bu sonuçla puanını 17'e çıkararak maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. Bu sezonki 3. yenilgisini alan Chelsea ise 14 puanla 7. sırada kaldı.
DİĞER HABERLER
-
Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı, “Rakam şaşırtıcı olabilir, ama 16 oyuncu transfer edeceğiz” dedi. -
İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, Aston Villa'dan Belçikalı Youri Tielemans'ı transfer etti. İşte detaylar... -
Adı transferde özellikle Süper Lig devlerinden Galatasaray ile anılan Phil Foden ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Manchester City, İngiliz yıldızın sözleşmesini uzattığını resemen duyurdu.