Chelsea, yeni stat projesini askıya aldı
İngiltere Premier Lig kulübü Chelsea, 60 bin kişilik yeni stat projesini askıya aldı.
- İngiltere Premier Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 31 Mayıs 2018 00:00
- Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2018 16:10
Kulüpten yapılan açıklamada, elverişsiz yatırım ortamı gerekçesiyle yeni stat projesinin askıya alındığı bildirildi. Açıklamada, stat inşasının durumuyla ilgili şimdilik yeni bir yol haritası çizilmeyeceği belirtildi.
Yeni proje kapsamında 41 bin 600 kişilik Stamford Bridge'in tamamen yıkılarak yerine 60 bin kişi kapasiteli yeni bir stadın yapılması bekleniyordu. Londra kulübünün 4 yılda bitirmeyi planladığı stat için bir milyar sterlin harcanacağı öngörülüyordu.
Rus milyarder Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea'nin 1905'ten bu yana kullandığı Stamford Bridge Stadı'nda 1990'lı yıllarda iyileştirme çalışmaları yapılmıştı.
DİĞER HABERLER
-
İngiltere Premier Lig'de 2026-2027 sezonunun ilk hafta programı belli oldu. İşte detaylar... -
İngiltere Premier Lig’de 2026-2027 sezonunun fikstürü açıklandı. Bu sezon Premier Lig'e yükselen Hull City, ilk maçında Manchester United'ı konuk edecek. -
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de Pep Guardiola'dan boşalan teknik direktörlük görevine Enzo Maresca getirildi.