Yeşilyurt’tan dört transfer
TFF 2. Lig'i kovalayan Malatya Yeşilyurt, Kahramanmaraş'tan stoper Gökhan Payal, Nevşehir'den golcü Emre Gemici, Yeni Malatyaspor'dan kaleci Enes Salik ve Pazar'dan stoper Mücahit Çakır'ı renklerine kattı.
- TFF 2. Lig Haberleri
- Giriş Tarihi: 14 Ağustos 2020, 06:50
TFF 2. Lig'i kovalayan Malatya Yeşilyurt, Kahramanmaraş'tan stoper Gökhan Payal, Nevşehir'den golcü Emre Gemici, Yeni Malatyaspor'dan kaleci Enes Salik ve Pazar'dan stoper Mücahit Çakır'ı renklerine kattı. Turuncu-yeşillilerin yeni sezon çalışmalarına ise ağustos ayının sonuna doğru başlayacağı belirtildi.
DİĞER HABERLER
-
2'nci Lig Kırmızı Grup'un şampiyonluk adaylarından Bursaspor deplasmanda karşılaşacağı Somaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. -
2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İskenderunspor, son haftalardaki çıkışını sürdürerek play-off'un iddialı takımları arasında yer almayı hedefliyor. Son 5 maçta 12 puan alan, 25 puanla 6. sıradaki Akdeniz ekibi, devre arası öncesi oynayacağı 4 maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. Başkan Hakan Bolat, "Bu sezon hedefimiz play-off'a kalmak. Orada da aşırı bir konsantrasyonla 1. Lig'e çıkmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" diye konuştu. -
Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Yeni Malatyaspor’un 17 Aralık’ta Menemen FK ile olan maçı 24 Aralık’a ertelendi.