İtalya’dan Göztepe’ye
Hajduk’un Hırvat stoperi Nizic’ten umudu kesen Göztepe, Bologna’da forma giyen İsveçli Filip Helander için kulübüyle pazarlık halinde.
- Göztepe Haberleri
- Giriş Tarihi: 29 Ağustos 2017 00:00
- Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2017 00:53
Sözleşmesi 2021'de bitecek 24 yaşında, 1.92 boyundaki genç savunmacı için İtalyan temsilcisinin 2.5 milyon euro istediği bildirilirken, yönetimin fiyatı düşürmek için pazarlıkları sürdürdüğü kaydedildi. İki kez milli formayı giyen, geçen sezon 11 maçta boy gösteren Helander, bu sezon ise geride kalan ilk 2 haftada ilk 11'de şans bulamazken sadece geçen hafta Benevento maçında sonradan oyuna girdi.
DİĞER HABERLER
-
Göztepe, Athletico Paranaense'nin maestrosu Felipinho'yu istiyor. Avrupa kupalarını hedefleyen Göz-Göz, orta sahasını kontratının son yılındaki 24 yaşındaki Brezilyalı dinamoyla güçlendirmek için tüm şartlarını zorluyor. -
Göztepe, Lecce’de forma giyen 26 yaşındaki İrlandalı sol bek Corrie Ndaba’yı gündemine aldı -
Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da yapan Göztepe, oynadığı 3. hazırlık maçını da kazanıp taraftarına umut verdi.