Gençlerbirliği Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürdü
Gençlerbirliği, Süper Lig'in 15. haftasında iç sahada Göztepe'yle yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre oyuncular, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde gerçekleştirdiği tek antrenmanla günü tamamladı.
- Gençlerbirliği Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Aralık 2019, 11:06
Isınma koşusu ve hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular, daha sonra dar alanda top kapma oyunu oynadı. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, taktik çalışma ve koşuyla sona erdi.
Antrenmanda, tedavisine devam edilen Erdem Özgenç, takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.
DİĞER HABERLER
-
Gençlerbirliği, Volkan Demirel'den boşalan teknik direktörlük görevine Metin Diyadin'in getirildiğini açıkladı. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri -
Trendyol Süper Lig'in 16. haftasının açılış maçında Kasımpaşa ile Gençlerbirliği karşılaşması golsüz sona erdi. -
Gençlerbirliği Kulübünün yeni divan kurulu ilk toplantısını gerçekleştirildi. Toplantıya, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Haydar Arda Çakmak ve Genel Sekreter Hakan Kaynar da katıldı. Gerçekleştirilen ilk toplantıda görev dağılımı yapıldı. Divan kurulu başkanlığına Mehmet Ali Işık, başkan vekilliğine Ergün Maraşlı, yazmanlığa ise Onur Aydoğan oy birliğiyle seçildi.