Orta sahaya minimum iki isim takviyesi yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, rotasını İngiltere'ye çevirdi. Geçen sezon Liverpool forması altında G.Saray'a karşı 3 maçın ikisinde forma giyen İngiliz futbolcu için sarı-kırmızılı yönetim transfer çalışmalarını başlattı. İtalya'da yayın yapan La Gazzetta dello Sport'un haberine göre sarı-kırmızılılar, Liverpool ile temaslarına da başladı. Haberde sarı-kırmızılı takımın 25 yaşındaki futbolcuya oyun kurma rolünü vereceği ve görüşmelerin başladığı belirtildi.
BONSERVİSİ 30 MİLYON EURO
Sözleşmesinin bitimine 1 sene kalan 25 yaşındaki oyuncudan önemli bir bonservis bedeli kazanmak isteyen İngilizler, oyuncunun bedava ayrılmasının önüne geçmek istiyor. Bu nedenle gelecek teklifler masaya yatırılacak. Liverpool'un 30 milyon euro seviyesinde bir gelir beklediği belirtilirken, İtalyan basınına göre İnter de Jones ile yakından ilgileniyor. Başarılı futbolcunun gelecek sezonda G.Saray ya da İnter formalarından birisini giymeye çok yakın olduğu aktarıldı.
LİVERPOOL SATACAK
Orta saha ve gerektiğinde sağ bekte de görev yapabilen Jones'u bedelsiz olarak göndermek istemeyen İngiliz ekibi, gelecek teklifleri değerlendirecek. Sözleşmesinin bitimine 1 sene kalan İngiliz oyuncunun ayrılık için tek şartı Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir takımda forma giymek olacak.
