Galatasaray transferde 19 yaşındaki forvete yöneldi!
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında ezeli rakibini 3-0'lık skorla mağlup eden Aslan, şampiyonlukta büyük avantaj elde etti. Sarı-kırmızılı ekip, yeni sezonda da başarılı sonuçlar almak için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Cimbom'un transfer listesinde yer alan 19 yaşındaki Tunuslu oyuncu dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar... (GS spor haberleri)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 27 Nisan 2026 15:59
- Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2026 16:10
Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-0'lık skorla mağlup etmesinin ardından şampiyonluk yarışında büyük avantajı eline aldı.
Sarı-kırmızılılar, Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemeye yakınken Okan Buruk'un önderliğinde yeni sezon transfer çalışmaları da sürdürüyor.
ASLAN'A SÜRPRİZ FORVET!
Africa Foot'un özel haberine göre; Cimbom, Tunus Milli Takımı'nın oyuncusu Louey Ben Farhat'ı yakından takip ediyor.
AVRUPA'DA BİRÇOK KULÜBÜN SCOUT EKİPLERİ OYUNCUYU İZLİYOR!
19 yaşındaki genç forvet Almanya 2. Lig ekiplerinden Karlsruher SC'de forma giyiyor. Hücumda çok yönlü olan yetenekli oyuncunun Avrupa'dan birçok kulübün radarında olduğu haberde belirtildi.
Ben Farhat, bu sezon Alman ekibiyle tüm kulvarlarda 17 maça çıkıp 6 gol ile 2 asist kaydetti. Oyuncunun güncel piyasa değeri ise 7.50 milyon euro bandında gösteriliyor.
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig devlerinden Galatasaray'da transferde flaş gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Cimbom'un gündemine bir dönem Beşiktaş formasını terleten o yıldızın geldiği öğrenildi. İşte tüm detaylar... -
Galatasaray'da yeni sezon öncesi gündemdeki isimlerden birisi de Real Madrid'in yıldızı Brahim Diaz. Cimbom'un son olarak bu transferi bitirmek için belirlediği yol haritası belli oldu. İşte detaylar... -
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılılar ile ismi transfer iddialarında anılan Bruno Fernandes, Can Uzun ve Julio Enciso ile ilgili konuştu. İşte o sözler... (GS SPOR HABERİ)