Uğurcan listede
Galatasaray'ın kalecisi Uğurcan Çakır'a Alman devinden sıkı takip başladı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 17 Nisan 2026 06:50
Sezon başında Trabzonspor'dan 30 milyon euro karşılığında transfer edilen Uğurcan Çakır, kısa sürede bonservis tartışmalarını rafa kaldırdı. Sergilediği performansla hem G.Saray'ı sırtlayan hem de A Milli Takım'ın en önemli isimlerinden birisi olan Uğurcan Çakır, devlerin de radarına girmeye başladı. Alman devi Bayern Münih Uğurcan Çakır'ı takibe aldı.
40 yaşına gelen Neuer'in yerine tecrübeli ve uzun yıllar takımın kalesini koruyacak bir isim arayan Alman ekibi, bir süredir milli eldiven ile ilgileniyor. İtalyan temsilcisi İnter'in de yazın G.Saray'a teklif yapacağı iddia edilirken, yönetim ise Uğurcan'ı bırakmak istemiyor.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika transfer haberi... Fenerbahçe ve Galatasaray yeni sezon öncesi transferde ilk kez karşı karşıya geldi. İşte ayrıntılar ve o futbolcu... -
Son dakika Galatasaray haberi... Sarı kırmızılı takıma, Premier Lig ekibinin golcüsü transfer önerisi olarak geldi. İşte sürpriz gelişmenin ayrıntıları... -
Galatasaray ile ismi uzun süredir transfer iddialarında anılan Khephren Thuram hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İtalyan basınında yer alan o habere göre, Thuram için 30 milyon euroluk teklif ilettiği öne sürülen sarı-kırmızılıların ilgisine Fransız futbolcunun cevabı ortaya çıktı. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)