Udinese'den Galatasaray'a transferde müjdeli haber! Nicolo Zaniolo…
Galatasaray'ın sezon başında Udinese'ye kiraladığı Nicolo Zaniolo hakkında İtalyan ekibinin transfer kararı belirsizliğini koruyordu. Son olarak İtalyan gazetecinin o haberine göre Udinese'nin transferde flaş bir karar aldığı öne sürüldü. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 21 Mart 2026, 12:43
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Liverpool deplasmanına konuk oldu.
İlk maçı RAMS Park'ta 1-0 kazanan sarı-kırmızılılar, Anfield'da oynanan rövanş maçını ise 4-0 kaybederek turnuvaya veda etti.
Öte yandan Galatasaray'da dikkat çeken transfer gelişmeleri yaşanıyor.
Son olarak sarı-kırmızılıların sezon başında Udinese'ye kiraladığı Nicolo Zaniolo hakkında flaş bir iddia gündeme geldi.
İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre, Udinese'nin Zaniolo'nun performansından çok memnun olduğu ve kalıcı bir anlaşma için satın alma opsiyonunu kullanmayı planladığı öğrenildi.
Schira, haberinin devamında Udinese'nin Zaniolo'nun bonservisini almak için ya 10 milyon euro bonservis ödeyeceğini ya da 5 milyon euro ödeyeceğini ancak bu ihtimalde de Galatasaray'ın Zaniolo'nun sonraki satışından %50 pay alacağını vurguladı.
Zaniolo, Udinese formasıyla bu sezon 28 maça çıkarken 6 gol 5 asistlik performans gösterdi.
Galatasaray'a 2022/23 sezonunun devre arasında transfer olan Zaniolo, 2023/24 sezonunu Aston Villa'da, 2024/25 sezonun ilk yarısını Atalanta'da ikinci yarısını ise Fiorentina'da kiralık olarak geçirmişti.
Transfermarkt verilerine göre Zaniolo'nun piyasa değeri ise 13 milyon euro olarak gösteriliyor.
İŞTE O HABER
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna kattığı Yaser Asprilla beklentilerin uzağında kalırken, genç oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor. Sarı-kırmızılıların sezon sonunda opsiyon konusunda kararını verdiği öğrenildi. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ -
Sahalardan en az bir ay uzak kalması beklenen Osimhen'in yokluğunda, sarı-kırmızılı ekibin yeni 9 numarası netleşti. Teknik direktör Okan Buruk'un, Trabzonspor ve Göztepe deplasmanlarında en ileri uçta Barış Alper ve Icardi arasında tercihini yaptığı belirtildi. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ -
Galatasaray'da, Liverpool karşısında sergilediği etkileyici performansla adından söz ettiren Uğurcan Çakır hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Milli kaleciyi transfer etmek isteyen İngiliz kulüplerinin harekete geçtiği öğrenildi. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ