Galatasaray Yusuf Demir ile yollarını ayırdı!
Son dakika haberi: Galatasaray, Yusuf Demir ile yollarını ayırdığını açıkladı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 04 Şubat 2026, 23:58
- Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2026, 00:12
Galatasaray, 22 yaşındaki futbolcusu Yusuf Demir'le yollarını ayırdı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, oyuncuya katkılarından dolayı teşekkür edilirken şu ifadeler kullanıldı:
"Galatasaray formasıyla vermiş olduğu emek ve katkılardan dolayı Yusuf Demir'e teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz!"
2022-2023 sezonunda Galatasaray'a transfer olan Yusuf Demir, 2023-2024 sezonunu İsviçre'nin Basel ekibinde kiralık olarak geçirmişti.
Bu sezon sarı-kırmızılı kulübe geri dönen genç oyuncu, ligde 1 maçta 28 dakika, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta 97 dakika sahada kaldı.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacağı açıklanan Mohamed Salah, transferin gözdesi haline geldi. İngiliz basını, Mısırlı dünya yıldızının Galatasaray'a transferiyle ilgili gündemi sarsacak bir iddia ortaya attı. İşte detaylar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER) -
A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası play-off turu yarı final maçında sahasında Romanya ile karşılaşacak. Mücadele öncesi Arda Güler, basın toplantısında dikkat çeken açıklamalara yer verdi. İşte o sözler... -
Lider Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları hız kazandı. Yaz transfer dönemi için yine iddialı isimlere yönelen Cimbom, çok konuşulacak bir yıldızı gündemine aldı. Sarı kırmızılıların, Noa Lang'in milli takımdan arkadaşı olan o futbolcu için dev bir transfer harekatı başlattığı öğrenildi. İşte ayrıntılar... | Son dakika Galatasaray haberleri (GS spor haberi)