Davinson Sanchez: Erken gol atsaydık...
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında RAMS Park'ta ağırladığı Sipay Bodrum FK'yı 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da Davinson Sanchez, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 18 Nisan 2025 22:30
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında evinde Sipay Bodrum FK'yı 2-0 yenerek puanını 77'ye çıkaran Galatasaray'da Davinson Sanchez, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.
Takımının ikinci golünü kaydeden Kolombiyalı stoper, "İlk yarıda istekliydik. Çok fazla şans bulduk. Daha erken gol atsak farklı olabilirdi. Çok geliştirdik kendimizi. Herkes elinden geleni yapıyor. Şimdi çok önemli bir yarı final maçı var. Domine eden bir takım olmamız çok önemli. Bunun devamını istiyorum ve diliyorum." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray'ın, 10 numara transferinde rotasını Atalanta'nın yıldızı Charles De Ketelaere'ye çevirdiği öne sürüldü. Ancak İtalyan ekibinin Belçikalı futbolcu için kapıyı 50 milyon euro'dan açacağı ve oyuncuyu satmaya sıcak bakmadığı iddia edildi. İşte detaylar... -
Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. -
Son dakika Galatasaray haberleri: 2026/27 sezonu için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Nijeryalı dünya yıldızı Victor Osimhen'e ihtar geldi. İşte sebebi... (GS spor haberi)