Victor Osimhen'in Galatasaray fedakarlığı ortaya çıktı! 40 milyon Euro maaşa ret
Galatasaray'ın bu sezon şampiyonluk yarışındaki en önemli kozu Victor Osimhen ile ilgili ortaya çıkan gerçek herkesi şoke etti. Nijeryalı golcü, devre arasında kendisine sunulan 40 milyon Euro maaş teklifini geri çevirdi ve sarı kırmızılı taraftarların gönlünü bir kere daha fethetti. İşte detaylar... | Son dakika spor haberleri (GS transfer haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 16 Mart 2025, 09:09
Galatasaray, Onvo Antalyaspor karşısında aldığı galibiyet ve maç fazlası ile ezeli rakibiyle arasındaki puan farkını 10'a çıkardı.
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen sarı kırmızılıların çizdiği başarılı grafikte en büyük pay sahibi ile Victor Osimhen oldu.
Antalyaspor karşısında hat-trick kaydeden Nijeryalı golcü ile ilgili ortaya çıkan gerçek ise herkesi şoke etti.
Uçaktan indiği ilk andan itibaren taraftarların gönlünü fetheden Osimhen'in bu hareketi ise kendisine duyulan hayranlığı arttırdı.
Napoli'den sezon sonuna kadar kiralık olarak sarı kırmızılı renklere bağlanan yıldız golcü, devre arasında kendisine sunulan astronomik maaş teklifini reddetti.
DÜŞÜNMEDEN RET
Milliyet'in haberine göre ara transfer döneminde Al-Hilal, Nijeryalı golcüye 40 milyon euro maaş teklifi sundu.
Sarı kırmızılılar ile şampiyonluk kazanma hedefine sıkı sıkıya bağlı olan Osimhen, bu teklifi düşünmeden reddetti.
26 yaşındaki Nijeryalı santrfor, Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'de attığı son 15 golün 10'una imzasını attı.
Ayrıca Osimhen, Galatasaray formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 30 maça çıktı ve bu maçlarda 26 gol/5 asist katkısı sunarak tarihi bir başarıya imza attı.
DİĞER HABERLER
-
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Turkcell Süper Kupa finalinde Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında transferle ilgili açıklamalarda bulundu. -
Ara transfer dönemi için kolları sıvayan sarı kırmızılılar sürpriz bir isme kancayı taktı. Stoper takviyesi planlayan Galatasaray'da Udinese'li Thomas Kristensen'in adı öne çıktı. İtalyan kulübü, transferde Nicolo Zaniolo şartını ortaya koydu. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ -
Turkcell Süper Kupa final maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi iki takımın teknik direktörleri ve takım kaptanları basın toplantısında konuştu. İşte Okan Buruk ve Domenico Tedesco'nun açıklamaları...