Galatasaray'da flaş Lemina gelişmesi! Fenerbahçe derbisinde...
Son dakika Galatasaray haberleri: Trendyol Süper Lig'in 25. haftasındaki dev derbide Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da tüm planlar 3 puan üzerine yapıldı. Taraftarı önünde kritik mücadeleden galibiyetle ayrılmak isteyen sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, Mario Lemina ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar... (GS spor haberi)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 20 Şubat 2025 09:11
Trendyol Süper Lig'in 25. haftası dev bir derbiye sahne olacak.
İki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe, RAMS Park'ta kozlarını paylaşacak.
24 Şubat Pazartesi günü oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak.
Dev mücadele öncesi Galatasaray, 63 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. 57 puanlı Fenerbahçe ise 2. sırada yer alıyor.
Galatasaray, bir yandan Avrupa Ligi play-off rövanşında AZ Alkmaar maçını düşünürken öte yandan Fenerbahçe derbisini de hesaba katıyor.
Teknik Direktör Okan Buruk, UEFA listesinde yer almayan Eren Elmalı, Ahmed Kutucu, Frankowski ve Mario Lemina gibi önemli isimleri 24 Şubat Pazartesi günü oynanacak dev derbiye hazırlamaya çalışıyor. Buruk yoğun mesaiyle planlarını yapıyor.
LEMINA İLK 11'E
Çaykur Rizespor maçında asist yapan iki yıldız; Mario Lemina ve Frankowski'nin performansından çok memnun olan teknik heyet; Fenerbahçe derbisinde iki ismi ilk 11'de görevlendirecek.
Aynı şekilde Çaykur Rizespor deplasmanında ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyen Eren Elmalı'nın da derbide oynaması bekleniyor.
Ahmed Kutucu da Okan Buruk'un favori isimlerinden.
DİĞER HABERLER
-
Yaz transfer döneminde önceliği hücum hattına yapacağı takviyeler olan Beşiktaş ile Galatasaray'da gündeme Rangers forması giyen Youssef Chermiti geldi. İskoç ekibinin 22 yaşındaki oyuncu için belirlemiş olduğu bonservis bedeli ortaya çıktı. İşte detaylar... -
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Galatasaray, hazırlık maçında İtalyan ekibi Venezia'ya 3-0 mağlup oldu. Sarı kırmızılılar kamptaki üst üste 2. mağlubiyetini aldı. İşte detaylar... -
Galatasaray, Osimhen'i bile gölgede bırakacak bir operasyonun eşiğinde. Jamal Musiala için temaslar sürüyor. Galatasaray, oyuncunun 30 milyon euro'luk maaşını ödemeye hazır. Bayern Münih'in süper 10 numarasının kiralanması için sarı-kırmızılılar şartlarını zorluyor. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ