Galatasaray'dan ara transferde sürpriz İlkay hamlesi! Puan kaybı planları değiştirdi
Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Atakaş Hatayspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalması planları değiştirdi. Sarı-kırmızılılar, orta sahada Brezilyalı yıldızı Gabriel Sara'nın sakatlanmasının ardından ara transferde İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak istiyor. İşte detaylar... (GS SPOR HABERİ)
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 20 Ocak 2025, 06:50
- Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2025, 11:11
Galatasaray'da Hatay beraberliği planları büyük oranda değiştirdi. Sezon başında Süper Kupa maçındaki Beşiktaş yenilgisi sonrasında hemen aksiyon alan sarı- kırmızılı yönetim, Hatay maçına da aynı tarifeyi uygulamak istiyor.
Sezon başında 18 milyon Euro karşılığında parçalı formayı sırtına geçiren Gabriel Sara'nın sakatlığı takımda kapatılması imkansız bir yara açtı. Bu boşluğu gören yönetim de daha önce planda bulunmayan orta saha transferini devreye soktu.
Gündemdeki isim ise geçen sezondan itibaren transferi konuşulan İlkay Gündoğan'dan başkası değil. İngiliz basınına göre City'nin ayrılığına zorluk çıkartmayacağı 34 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'a transfer olacak.
Her fırsatta Galatasaraylı olduğunu dile getiren ve bir gün formayı giymek istediğini belirten İlkay, İngiliz ekibinin teknik kadroya dahil olması yönündeki teklifini geri çevirmişti.
Haberde ayrıca İlkay'ın ara transfer döneminde ayrılığa hazır olduğu ifade edildi.
DİĞER HABERLER
-
Son dakika haberleri: Ara transferde Noa Lang'i kadrosuna katan Galatasaray, bir ismi daha kadrosunu katmak üzere... Girona forması giyen Yaser Asprilla'nın transferi için anlaşma sağlayan sarı kırmızılı yönetim Kolombiyalı oyuncuyu İstanbul'a getiriyor. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ -
Son dakika Galatasaray haberleri: Şampiyonlar Ligi'nde gelecek hafta temsilcimiz Galatasaray ile karşılaşacak Manchester City'de teknik direktör Pep Guardiola açıklamalarda bulundu. İspanyol çalıştırıcı, yıldız futbolcunun sarı-kırmızılılarla oynanacak maçta forma giyemeyeceğini söyledi. İşte detaylar... (GS spor haberi) -
Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nin 18. haftasında Galatasaray Daikin, deplasmanda Bahçelievler Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar bu mücadeleden 3-0'lık skorla galip ayrıldı.