Galatasaray Metehan Baltacı ile sözleşme uzattı!
Son dakika haberi: Galatasaray savunma oyuncusu Metehan Baltacı'nın sözleşmesi 2027-2028 sezonu sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.
- Galatasaray Haberleri
- Giriş Tarihi: 10 Aralık 2024 18:04
- Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2024 18:22
Galatasaray Kulübü, genç futbolcusu Metehan Baltacı ile yeni sözleşme imzaladı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, 22 yaşındaki stoperin sözleşmesinin 2027-2028 sezonu sonuna kadar uzatıldığı bildirildi.
Metehan Baltacı, Galatasaray formasıyla bu sezon 7 maçta görev yaptı.
Metehan ligde son oynanan Sivasspor maçında kırmızı kart görüp takımını 10 kişi bırakmıştı.
"GALATASARAY HİS TAKIMIDIR"
Metehan Baltacı: "Bugün, Galatasaray ile olan sözleşmemi 2028 yılına kadar uzatarak hayatımın en özel hikâyesine yeni bir sayfa ekliyorum. Bu forma ile başladığım yolculukta, altyapımızın sahalarında ter döktüğüm ilk günden beri hayalim, bir gün A takım seviyesinde bu armayı gururla taşımaktı.
Galatasaray benim için sadece bir kulüp değil, aynı zamanda bir aile, bir tutku ve hayallerimin gerçeğe dönüştüğü yer oldu.
Bu kutsal formayı giymeye devam etmek, armamız için sahada ter dökmek ve bu büyük camianın bir parçası olarak elimden gelenin en iyisini yapmak için büyük bir heyecan duyuyorum.
Metin Oktay'ın dediği gibi: "Galatasaray bir his takımıdır. Bu his, sadece futbolculara değil, taraftara da sirayet eder." İşte ben de bu hisle büyüdüm ve bu hisle sahaya çıkıyorum. Bana güvenen, beni destekleyen tüm taraftarlarımıza, hocalarıma ve bu yolda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Galatasaray için daha nice başarılara koşmak, bu arma uğruna savaşmaya devam etmek ve bu büyük camianın bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.
Cimbom'un bir evladı olarak, hep birlikte daha büyük zaferlere yürüyeceğimiz bu yolda her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim.." ifadelerini kullandı.
DİĞER HABERLER
-
Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ile teknik direktör Okan Buruk arasında kritik bir toplantı gerçekleşti. Yapılan toplantıda; transfer gündemi, Buruk'un takımdaki geleceği vb. konularda radikal kararlar alındı. İşte tüm detaylar... -
Galatasaray'ın Rafael Leao transferi için Milan ile pazarlık masasına oturduğu ve Portekizli yıldızla maaş konusunda el sıkıştığı iddia edilirken, 60 milyon euro bonservis bedelinin aşağı çekilmesi için görüşmelerin sürdüğü belirtildi. İşte detaylar... -
Sarı-kırmızılılar, Avrupa'nın en dikkat çeken genç forvetlerinden biri için düğmeye bastı. Sarı kırmızılılar, Tottenham'ın hem kanatta hem forvette oynayabilen yıldız futbolcusunu transfer listesinin ilk sırasına yazdı. İşte detaylar... | GALATASARAY HABERLERİ